MENÜ

Sebastian Szymanski milli takımda da şovu sürdürüyor!

Fenerbahçe'de sezonun oyuncularından biri olan 24 yaşındaki futbolcu ligdeki ihtişamlı performansını milli takımda da sürdürmeye devam ediyor. Faroe Adaları deplasmanında Polonya'nın ilk golünü kaydeden Sebastian Szymanski değerine değer katıyor.

Sebastian Szymanski milli takımda da şovu sürdürüyor!

2Arda Güler'in Real Madrid'e transferi sonrasında Sarı-Lacivertliler orta sahada oluşan boşluğu Sebastian Szymanski'yle doldurmuştu. Arda'yı 20+10 milyon Euro bonusla Los Galacticos'a gönderen Fenerbahçe, Polonyalı oyuncu için de Dinamo Moskova'ya 9.75 milyon Euro ödemişti.

Haberin Devamı

Eleştirilere sahada cevap verdi

Bir kısım taraftar, Arda'nın net bonservisinin yarısının Szymanski gibi kendisini tam anlamıyla kanıtlamamış bir isme gitmesine tepki göstermişti. Fakat 24 yaşındaki futbolcu performansıyla bu eleştirilere adeta sahada cevap verdi.

4'te sahneye çıktı

Bu sezon 16 maçta 8 gol, 4 asistlik performans gösteren Polonyalı futbolcu her kulvarda atıyor. Ligde son 3 maçta 3 kez ağları sarsan yıldız oyuncu, milli takımda da fileleri sarstı. Polonya'nın, Faroe Adaları deplasmanında sahneye çıkan Szymanski 4. dakikada skoru 1-0'a getirdi.

Sebastian Szymanski milli takımda da şovu sürdürüyor

İkinci gol de tanıdık isimden

65'te karşılaşmadan bir gol sesi daha çıktı, Polonya farkı ikiye çıkarttı. Yine Süper Lig'den tanıdığımız Antalyasporlu Adam Buksa ağları havalandırdı ve Kırmızı-Beyazlılar skoru 2-0'a getirdi.

Haberin Devamı
İZLE | Fenerbahçeli Szymanski, gollerine milli takımda da devam ediyor!

Sebastian Szymanski milli takımda da şovu sürdürüyor

YORUM YAZ