MENÜ

Sebastian Szymanski için sürpriz transfer açıklaması! 'Konuşacağız'

Sarı-lacivertlilerin yıldız orta sahası Sebastian Szymanski'nin menajeri Mariusz Piekarski, Polonyalı futbolcunun transfer ihtimali hakkında konuştu. İşte detaylar...

Sebastian Szymanski için sürpriz transfer açıklaması! 'Konuşacağız'

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde Dinamo Moskova'dan renklerine bağladığı Sebastian Szymanski, şu ana kadar sergilediği performans ile adeta parmak ısırttı. Polonyalı orta saha, sarı-lacivertli takımın sezonun ilk yarısını lider tamamlamasında büyük bir rol oynadı.

Haberin Devamı

BÜYÜK FİYASKO OLMUŞTU

Skorer kimliği ile öne çıktı

İki yönlü orta saha oyuncusu, şu ana kadar Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 29 maça çıktı. Szymanski, söz konusu 29 karşılaşmada 11 gol atıp 10 asist yaparak toplamda 21 gole direkt olarak katkı sağladı. Trendyol Süper Lig'de 8 gol atan Polonyalı yıldız, UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'nde de 3 gol kaydetti. 

Sebastian Szymanski için sürpriz transfer açıklaması Konuşacağız

Menajerinden açıklama!

Szymanski'nin menajeri Mariusz Piekarski, TVP Sport'a açıklamalarda bulundu. Piekarski, Fenerbahçe'nin sportif direktörü Mario Branco ile konuştuğunu belirterek, "Sebastian'ın işlerinden ben sorumluyum ama onun satılık olmadığına inanıyorum. Fenerbahçe'nin sportif direktörüyle konuştum ve kış aylarında hiçbir şekilde transferin gerçekleşmeyeceğini söylediler. Türklerin bunu düşünmeye başlaması için  devasa bir teklif olması gerekir. Sebastian sadece Fenerbahçe için oynamaya odaklanmış durumda. Bu sezon mümkün olduğunca çok kazanmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sebastian Szymanski için sürpriz transfer açıklaması Konuşacağız

"Yaz aylarında konuşacağız"

Piekarski, Polonyalı yıldızın satılması için devasa bir teklif gelmesi gerektiğini belirterek, "Szymanski'nin transferi hakkında konuşmanın bir anlamı yok. Sebastian'ın yazılı bir transfer bedeli yok ve Fenerbahçe'nin de onu satmaya niyeti yok. Kulüp şampiyonluk için savaşıyor ve 10 yıl sonra şampiyonluğu yeniden kazanmak istiyor. Bunun yanı sıra Türkiye Kupası ve Konferans Ligi'nde de mücadele ediyor. Sebastian ligin ortasında, en yüksek hedefler için mücadele ediyor. Çok iyi bir yerde. Onunla ilgilenen kulüpler hakkında ancak yaz aylarında konuşacağız" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe'den farklı galibiyet! Cengiz Ünder'den gol yağmuru... (VİDEO)

Sebastian Szymanski için sürpriz transfer açıklaması Konuşacağız

 

 

 

YORUM YAZ