MENÜ

Samet Akaydın'dan Fenerbahçe açıklaması! 'Buraya gelmemin sebebi...'

Fenerbahçe'den Yunanistan kulübü Panathinaikos'a kiralık olarak imza atan Samet Akaydın, bu tercihin sebeplerine değindi. Tecrübeli savunma oyuncusunun Fenerbahçe ile A Millî Takım kıyaslaması ise oldukça dikkat çekiciydi. İşte detaylar...

Samet Akaydın'dan Fenerbahçe açıklaması! 'Buraya gelmemin sebebi...'

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'den Yunanistan Süper Lig ekibi Panathinaikos'a transfer olan Samet Akaydın, Yunanistan tercihinin sebeplerini açıkladı. 29 yaşındaki stoper oyuncusu, Fenerbahçe formasıyla, A Millî Takım'daki kadar rahat oynayamadığını kabul etti. Tecrübeli savunmacı ayrıca EURO 2024 mesajı da verdi.

Haberin Devamı

'ANTRENMANI HEMEN DURDURUN!'

7 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe'den kiralık olarak Panathinaikos'a transfer olan Samet Akaydın, yeşil-beyazlı forma ile şu ana kadar toplamda yedi karşılaşmaya çıktı. 29 yaşındaki savunma oyuncusu, söz konusu yedi maçta zaman zaman sonradan oyuna girerek santrfor pozisyonunda oynadı. Trabzonspor'un eski stoperi Vitor Hugo ile tandemi oluşturan Samet Akaydın şu ana kadar gol atamadı ancak bir asist yaptı.

Samet Akaydından Fenerbahçe açıklaması Buraya gelmemin sebebi...

"MİLLÎ TAKIMDA DAHA RAHATIM"

EURO 2024'te forma giymek adına Panathinaikos'a gittiğini açıklayan Samet Akaydın, "Düzenli oynayabileceğim ve bu sayede EURO 2024'e seçilme şansımın yükseleceği bir kulüp olduğu için Panathinaikos'a geldim" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'deki ve A Millî Takım'daki performansının kıyaslanmasına da değinen stoper oyuncusu, "Millî takımda kendimi daha rahat hissediyorum. Gerçek oyuncu kimliğimi orada daha iyi ortaya koyduğumu düşünüyorum" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

KANARYA ZİRVEDE YER ALIYOR

RAKİP OLYMPIAKOS

Yunanistan Süper Lig'de normal sezon, mart ayının başında sona erdi. Son maçta OFI ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Panathinaikos, ligi 56 puanla 4. sırada tamamladı. Yunanistan'da normal sezonun tamamlanmasının ardından Şampiyonluk Turu başlayacak. Panathinaikos, ilk hafta mücadelesinde yarın akşam saat 21.30'da Olympiakos'a konuk olacak.

Panathinaikos'un yeni transferi Samet Akaydin: Fatih Terim transferimde rol oynadı
YORUM YAZ