MENÜ

Samet Akaydin transfer için Atina'da! Fatih Terim sözleri: Tereddüt bile etmedim

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe bir yandan da takımdan ayrılacak isimlerle ilgili çalışmalar yürütüyor. Panathinaikos ile görüşmelerde bulunan Samet Akaydin, transfer sürecini bitirmek için Yunanistan'a geldi. Tecrübeli futbolcunun Fatih Terim sözleri dikkat çekti.

Samet Akaydin transfer için Atina'da! Fatih Terim sözleri: Tereddüt bile etmedim

Süper Lig'de en yakın rakibi Galatasaray'ın iki puan önünde liderlik koltuğunda yer alan Fenerbahçe, devre arasında yoğun bir transfer dönemi geçiriyor.

Haberin Devamı

RIZA ÇALIMBAY'DAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

BONUCCI VE KRUNIC TAMAM

Rodrigo Becao'nun sakatlığı, Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'nda yer alması Serdar Aziz ve Samet Akaydın'ın ise formsuzluğu nedeniyle savunmada sorun yaşayan sarı - lacivertliler son olarak Bundesliga ekibi Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci'yi kadrosuna kattı.

Orta sahayı da güçlendirmek isteyen sarı - lacivertliler Milan'da forma giyen Rade Krunic'i de renklerine bağlayarak nokta atışı transferlere imza attı.

Samet Akaydin transfer için Atinada Fatih Terim sözleri: Tereddüt bile etmedim

SAMET AKAYDİN GİTTİ

Leonardo Bonucci'nin transfer edilmesiyle forma şansı iyice azalan Samet Akaydin, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi düzenli olarak forma giymek istiyordu. Teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getiren Yunan ekibi Panathinaikos, bir süredir sarı - lacivertliler ile görüşmelere devam ediyordu. Nihayet kulüpler arasında anlaşma sağlandı. Yunan basınında yer alan habere göre, 29 yaşındaki savunmacı Atina'ya gitti. Bugün sağlık kontrollerinden geçecek olan Samet'in kısa süre içerisinde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Haberin Devamı

FATİH TERİM SÖZLERİ

Havalimanında açıklamalarda bulunan Samet Akaydın, "Buraya gelmemde Fatih Terim rol oynadı. Panathinaikos bana teklifte bulunduğunda, kabul etmekte tereddüt bile etmedim. Takımın hedefinin şampiyonluk olması önemli, gelmek istememin sebeplerinden biri de buydu. Burada Arao var, aynı takımda oynadık. Onunla konuştum, bana bazı şeyler söyledi. Takımın maçlarını izledim ve çok iyi olan taraftarlarımızı da gördüm. Sahayı görmek ve Panathinaikos'ta oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı. 

Panathinaikos'un yeni transferi Samet Akaydin: Fatih Terim transferimde rol oynadı

SAMET'TEN SONRA BİR TANIDIK İSİM DAHA

Savunmaya bir takviye daha isteyen Fatih Terim'in, 2020 ile 2023 yılları arasında Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen Brezilyalı savunmacı Vitor Hugo'yu istediği ortaya çıktı.

Samet Akaydin transfer için Atinada Fatih Terim sözleri: Tereddüt bile etmedim

Panathinaikos yetkililerinin, kariyerine Bahia'da devam eden tecrübeli oyuncu için temaslara başladığı öğrenildi.

YORUM YAZ