MENÜ

Sevilla-Fenerbahçe maçı sonrası Samet Akaydın: Çok talihsiz bir yenilgi

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Samet Akaydın, 2-0 kaybettikleri Sevilla maçının açıklamalarda bulundu. Çok talihsiz bir yenilgi aldıklarını vurgulayan Samet, "Elenmiş gözüyle bakmıyoruz ve kendi evimizde taraftarımızın desteğiyle turu geçen taraf olacağız." dedi.

Sevilla-Fenerbahçe maçı sonrası Samet Akaydın: Çok talihsiz bir yenilgi

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Sevilla'ya 2-0 kaybeden Fenerbahçe'de Samet Akaydın, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Çok talihsiz bir yenilgi aldıklarını vurgulayan tecrübeli stoper, "İstanbul’da inşallah tur atlayan taraf biz olacağız." dedi ve ekledi:

"Çok talihsiz bir yenilgi aldık. İlk yarı çok pozisyona girdik. Rakip takımın pozisyonu yok, diyebiliriz. İkinci yarıya da talihsiz bir golle başladık. Ben takıma inanıyorum.  İstanbul’da inşallah tur atlayan taraf biz olacağız. Maça takım olarak çok iyi hazırlandık. Buradan iyi bir sonuçla ayrılmayı ve taraftarımızı sevindirmeyi çok istiyorduk. Devam edeceğiz. Elenmiş gözüyle bakmıyoruz ve kendi evimizde taraftarımızın desteğiyle turu geçen taraf olacağız."

YORUM YAZ