MENÜ

Samandıra'da bahar havası! Fenerbahçe'de yüzler gülüyor

Önce İsmail Kartal öğrencileriyle konuştu, ardından takım içinde toplantı yapıldı. Alanya beraberliği sonrası başlatılan motivasyon çalışmaları meyvelerini verdi. Samandıra’da son iki gündür yüzler yeniden gülmeye başladı.

Samandıra'da bahar havası! Fenerbahçe'de yüzler gülüyor

Fenerbahçe, Alanya beraberliğinin ve liderliği kaybetmenin şokunu üzerinden attı. İlk olarak İsmail Kartal öğrencilerine bir konuşma yaparak şampiyonluk yolunda kendilerine ne kadar güvendiğini yinelemiş, “Alanya maçından gerekli dersleri alıp, bunu arkamızda bırakalım” demişti. Ardından takım içinde Dzeko, Tadic, Ferdi, Mert Hakan ve İrfan Can Kahveci önderliğinde bir toplantı yapılarak, “Daha oynanacak çok maç var. Panik olacak bir durum yok. Şampiyon olmak için gereken kaliteye fazlasıyla sahibiz. Bu zamana kadar oynadığımız oyun ve aldığımız sonuçlarla bunu net bir şekilde gösterdik” sözleri sarf edilmişti.

Bu girişimler sonucunu verdi. Samandıra’da son iki gündür bahar havası yaşanıyor. İdmanlarda yeniden yüzler gülmeye başladı. Futbolcular bir yandan sıkı bir şekilde çalışırken, diğer yandan birbirleriyle bol bol şakalaşıyor.

Haberin Devamı

Samandırada bahar havası Fenerbahçede yüzler gülüyor

BECAO ÇOK İYİ DÖNDÜ

Sarı-Lavicertliler’de forma savaşı da iyice kızışmış durumda. Rekabetin en yoğun olduğu bölge, Djiku, Çağlar, Bonucci, Serdar Aziz ve Oosterwolde’li stoper hattıydı. Bu 5 isme bir oyuncu daha eklendi: Rodrigo Becao... 29 Ekim’deki Pendikspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından formasından uzak kalan Sambacı da artık rekabete katıldı. Becao, idmanlardaki performansıyla İsmail Kartal’a, “Göreve hazırım” mesajını verdi.

OSAYİ-SAMUEL BUGÜN GELİYOR

Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Bright OsayiSamuel, Nijerya ile finale çıksa da dev turnuvada kupayı Fildişi Sahili’ne kaptırmıştı. Final maçı geçtiğimiz pazar günü oynanmasına rağmen 26 yaşındaki oyuncu İstanbul’a gelmemişti. Samuel’in ülkesinde törene katılmak için izin aldığı ve bugün Türkiye’de olacağı öğrenildi. Hemen çalışmalara başlayacak olan Nijeryalı yıldızın yarınki Rize maçının kadrosunda olup olmayacağına İsmail Kartal karar verecek.

Haberin Devamı

Samandırada bahar havası Fenerbahçede yüzler gülüyor

Samandırada bahar havası Fenerbahçede yüzler gülüyor

YORUM YAZ