MENÜ

Ruslar'ın gözdesi Stoch

Son haftaların suskun ismi Miroslav Stoch'a, Rus kulüplerinin ilgisi azalmıyor. Özellikle bu sezon attığı müthiş gollerle, Avrupa kulüplerinin gözdesi haline gelen Slovak yıldız için Rus Ligi'nin güçlü ekipleri devrede.

Ruslar'ın gözdesi Stoch

Son haftaların suskun ismi Miroslav Stoch’a, Rus kulüplerinin ilgisi azalmıyor. Özellikle bu sezon attığı müthiş gollerle, Avrupa kulüplerinin gözdesi haline gelen Slovak yıldız için Rus Ligi’nin güçlü ekipleri Lokomotif Moskova ve Dinamo Moskova, Ukrayna’nın önde gelen ekiplerinden Metalist’in Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalmaya hazırlandığı ileri sürülmüştü. Ancak Aykut Kocaman’ın oyuncusunun takımdan ayrılmasına sıcak bakmaması nedeniyle bu transferler askıya alınmıştı. Bu kulüplerin oyuncuyu transfer etmek için yeniden harekete geçmeye hazırlandığı ve Haziran sonunda bir kez daha teklif sunacağı ileri sürüldü. 2014 Haziran ayına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan yıldız oyuncuyu, Paris Saint Germain kulübünün de izlediği öne sürülmüştü.

Alex’in görevine soyunacak

Bu arada Antalyaspor maçında Alex’in yerine, orta sahanın göbeğinde Stoch’un forma giymesi bekleniyor. Daha önceden de Kaptan’ın yokluğunda orta sahada görev yapan Slovak yıldız, sergilediği performansla alkışları toplamıştı. Stoch’un boşaltacağı sol açıkta ise Caner’in görev yapması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ