MENÜ

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin en önemli transferi Pelkas

Yorumcu Rıdvan Dilmen, "%100 Futbol" programında Fenerbahçe - Alanyaspor maçını yorumladı. Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin çok anlamlı bir galibiyet aldığını söylerken en iyi transferin Pelkas olduğunu ifade etti

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin en önemli transferi Pelkas

Yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV kanalında Misli. com'un sunduğu "%100 Futbol" programında Fenerbahçe - Alanyaspor maçını yorumladı.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen, "Alanyaspor çok özgüven kazanmış bir takım ve kazansa 33 puanla ikinci oluyor. Son 4 deplasmanda puan alamamış ve şampiyonluk yarışında. Ligimizi çok iyi anlatıyor bu tablo"

"Gol Fenerbahçe'yi bozdu. Aslında Alanyaspor'u da bozdu. Sinan Gümüş'ün ortası gol oldu. İki takım da birbirinden korkuyor"

"Fenerbahçe maçı böyle geride oynayarak bitiremez, ikinci golü bulamaları lazım. Orta bayraklarda kale olsa Alanyaspor 5-1 öndeydi. Anlaşılan şu ki Fenerbahçe önde baskı yapmayacak, o zaman savunmayı ikinci bölgeye çıkarmalı"

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

"Fenerbahçe topu rakibe verdi. Hatta izin verdi. Bu oyunu en iyi Barcelona ve Manchester City yapabiliyor ama Alanyaspor'un deplasman sorunu ortaya çıktı"

Haberin Devamı

"Fikstüre baktığımızda Fenerbahçe öyle bir üçlüden çıktı ki...Son dakikaları zor geçti, tırnak yiyorlar filan... İki takım için de psikolojik bir maçtı"

"Penaltıda sarı yanlış karar değil. Enner Valencia topa koşarken, Marafona almaya koştu, penaltı yapmaya gitmedi aslında. Fenerbahçe çok anlamlı bir galibiyet aldı. Fenerbahçe'nin bu sezonki en önemli transferi Pelkas. Problem çözüyor"

"Alanyaspor'u takdir ediyoruz ama 17 haftada 5 deplasman kayıp. Fenerbahçe de içeride 8 maçın 4'ünü kazanabildi ve ikinci. Abdullah Avcı da bunları görüyor. Süper Lig, 1. Lig gibi oldu. Orada da 8., lig lideri falan oluyor. Bence bir yıllığına Play-Off olabilirdi"

YORUM YAZ