MENÜ

Real Madrid taraftarının Arda Güler endişesi: Bileğini kıracak diye çok korktuk!

Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk maçına Arandina ile oynanan Kral Kupası maçında çıktı. İspanyol gazeteciler, Arandina maçı sonrası Arda Güler ile ilgili izlenimlerini aktardı. Real Madrid taraftarlarının endişeli sözleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Real Madrid taraftarının Arda Güler endişesi: Bileğini kıracak diye çok korktuk!

Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği Arda Güler, beyaz formayla ilk kez Arandina ile oynanan Kral Kupası'nda oynadı. İlk maçında sakatlığının izlerini attığı gözlemlenen ve İspanyol basınından geçer not alan Arda Güler, 60 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Relevo'da yer alan haberde İspanyol gazetecilerin ve taraftarların Arda Güler'in ilk maçı öncesi izlenimlerine yer verildi. Real Madrid taraftarlarının Arandina ile oynanan karşılaşma öncesinde Arda Güler hakkında endişelendikleri okuyuculara aktarıldı.

"BİLEĞİNİ KIRACAK DİYE KORKTUK"

Relevo'nun görüşlerini aldığı Real Madrid taraftarı Alvaro Escorial "Arda Güler'in doğduğunu görmeye gidiyoruz. Öyle bir duyguydu. Girişte bize onun ilk 11'de başlayacağını söylediklerinde inanamadık. Biraz da korktuk, kötü bir şeyle manşetlere çıkacak mıyız diye. Bakalım burada bileğini kıracak mı? Ama hepimiz çok mutluyduk, özellikle de çocuklar." dedi.

MOU'DAN MÜJDE! ROMA'DAN GALATASARAY'A!

"ARDA GÜLER MÜTHİŞ"

Arandina'da Arda Güler'i savunmakla görevli olan bek oyuncusu Haji, genç yıldızla karşılıklı oynamanın zorluğundan bahsetti. Haji, "Real Madrid yedek kulübesinden geçerken adımı bağırdılar. Dönüp baktığımda Rüdiger gülüyordu. Sanırım bana bağıran kişi oydu. Arda Güler müthiş bir oyuncu. Topa harika bir dokunuşu vardı... İnanılmazdı ve onu çok mütevazı bir oyuncu olarak gördük. İngilizce konuşuyordu ve bize de profesyonelmişiz gibi davrandı." dedi.

Haberin Devamı

"BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN..."

Arda Güler'in sahada kendilerini etkilediğini ifade eden Alvaro, "Sonra sahada, ilk dokunuştan itibaren bunu fark ettik. Bu farklıydı. Acımasız bir tehlike hissi veriyordu. Beni en çok şaşırtan şey ise kişiliğiydi. Çok kibar olmasının yanı sıra, hakeme itiraz etmedi ve garip hareketler yapmadı." dedi.

Relevo muhabiri Jorge Castro Picon da Arda Güler'in ilk maçı için izlenimlerini aktardı. Picon, "Saha dışındaki utangaç görüntüsü beni çok etkiledi. İyi bir çocuğa benziyor. Ve sahada kendini geliştirmeye açık. İlk maçına çıktığı gün bile her zaman bunu isteyecek cesareti var. Bir başkası sadece performans sergilemek için sahaya çıkıyor ve hepsi bu..." ifadelerini kullandı.

Real Madrid taraftarının Arda Güler endişesi: Bileğini kıracak diye çok korktuk

YORUM YAZ