MENÜ

Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferinin perde arkası! Zorlu süreç...

Fenerbahçe, Bonucci'den sonra Milan'dan Rade Krunic'i renklerine bağladı. İşte yıldız futbolcunun sarı-lacivertli ekibe transferinin perde arkası...

Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferinin perde arkası! Zorlu süreç...

Fenerbahçe'de yaz transfer gündeminin ana maddelerinden biri 6 numara takviyesiydi. 1 numaralı hedef ise İsmail Kartal’ın ısrarla istediği Rade Krunic’ti. Edin Dzeko’nun da katkılarıyla Boşnak yıldızla kısa sürede anlaşma sağlandı. Milan’la yapılan görüşmelerde belli bir mesafe katedildi. Ancak teknik direktör Stefano Pioli’nin veto etmesi nedeniyle bu transfer gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

Yaz dönemindeki girişim başarısız oldu ama Fenerbahçe bu defteri kapatmadı. Krunic de Sarı-Lacivertliler’den vazgeçmedi. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Milan’ın sözleşme uzatma teklifini geri çevirerek, “Ayrılmak istiyorum” mesajını iletti. Bu tavrı sonrası Pioli, öğrencisini takımdan kesti ama Krunic geri adım atmadı.

Rade Krunicin Fenerbahçeye transferinin perde arkası Zorlu süreç...

Önce kontrol sonra imza

Milan için de Fenerbahçe’yle orta yolu bulmaktan başka çare kalmadı. Yaz döneminde 15 milyon Euro isteyen İtalyan devi, bu kez 10 milyon Euro’yla masaya oturdu. Yönetim, kıran kırana pazarlıkların ardından Kırmızı-Siyahlılar’la 4.5 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Kulüplerin el sıkışması sonrası Rade Krunic, dün özel uçakla İstanbul’a geldi.


Boşnak yıldız, havalimanında ilk pozunu sportif direktör Mario Branco ile birlikte, Fenerbahçe’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı için özel tasarlanan formasıyla verdi. Krunic’in bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3.5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı

Rade Krunicin Fenerbahçeye transferinin perde arkası Zorlu süreç...

YORUM YAZ