MENÜ

Rade Krunic resmen Fenerbahçe'de! Detaylar belli oldu

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Milan'dan Rade Krunic'i renklerine bağladığını resmen açıkladı.

Rade Krunic resmen Fenerbahçe'de! Detaylar belli oldu

Kış transfer sezonuna art arda yaptığı hamlelerle dikkat çeken Fenerbahçe, bir yıldız futbolcuyu daha renklerine bağladığını açıkladı. Sarı-lacivertliler, İtalya temsilcisi Milan'dan Rade Krunic'i satın alma opsiyonlu ile kiralık olarak transfer ettiğini resmen duyurdu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdüren kulübümüz; orta saha oyuncusu Rade Krunic ve kulübü AC Milan ile anlaşmaya varmıştır. Satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak renklerimize bağladığımız oyuncuya ailemize hoş geldin diyoruz.

Krunic, kulübün sosyal medya hesabından yapılan videolu tanıtımda, "Merhaba Fenerbahçe taraftarı. Haydi şampiyon olalım" sözleriyle taraftara mesaj verdi.

Fenerbahçe, yeni transferini bu görüntülerle duyurdu!

'ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM'

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Rade Krunic, "Fenerbahçe burada olmamı çok istedi ve bu beni çok mutlu etti, sonunda buradayım. Fenerbahçe'nin başarısı için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımızın sahada her şeyimi vereceğimi bilmesini isterim. Mücadele ettiğimiz her kulvarda şampiyonluk için elimden geleni yapacağım" dedi.

Haberin Devamı

Rade Krunic resmen Fenerbahçede Detaylar belli oldu

SEZON PERFORMANSI

Rade Krunic, bu sezon Milan forması ile toplam 14 resmi maça çıktı. Bosna Hersekli futbolcu bu süre zarfında skor katkısı veremedi.

Kariyerine Sutjeska Foca'da başlayan Bosna Hersekli futbolcu, sırasıyla Donji Srem, Hellas Verona, Borac Cacak, Empoli ve Milan takımlarında forma giydi. 

Krunic, Bosna Hersek Milli Takımı formasını da 32 kez giyerken 4 gol kaydetti. Öte yandan Rade Krunic, sarı-lacivertlilerde 33 numaralı formayı giyecek.

Rade Krunic resmen Fenerbahçede Detaylar belli oldu

YORUM YAZ