MENÜ

Rade Krunic Fenerbahçe'ye doğru! 'Anlaşma tamam'

Fenerbahçe, Boşnak yıldıza sonunda kavuşuyor. Sarı-Lacivertliler, Milan ile 4.5 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. İtalyan devinin CEO’su Furlani, “Anlaşma tamam. Rade’ye şans diliyoruz. Umarım Fenerbahçe’de büyük işler başarır” dedi. Krunic, bugün İstanbul’a gelebilir.

Rade Krunic Fenerbahçe'ye doğru! 'Anlaşma tamam'

Sarı-Lacivertliler, yaz transfer döneminden beri peşinden koştuğu Rade Krunic ile ara transfer döneminin ikinci bombasını patlatmaya hazır. Milan’ın 5 milyon Euro’ya inmesinin ardından yönetim, 4.5 milyon Euro’luk son teklifini iletmişti. Kırmızı-Siyahlılar’ın inadı sonunda kırıldı ve ‘Tamam’ yanıtı geldi. Fenerbahçe, Rade Krunic’in ardından İtalyan devi ile de anlaşma sağladı.

Milan CEO’su Giorgio Furlani, Sky’a verdiği demeçte, “Evet, kulüpler arasında anlaşma tamam. Rade’ye bundan sonrası için şans diliyoruz. Umarım Fenerbahçe’de büyük işler başarır” sözleriyle Sarı-Lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi.

Haberin Devamı

Rade Krunic Fenerbahçeye doğru Anlaşma tamam

Dzeko yine kilit rolde

Taraflar arasında son prosedürlerin halledildiği öğrenildi. Yönetimin hedefi, Rade Krunic’i bugün İstanbul’a getirmek. Belgelerin yetişmemesi halinde ise 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun yarın Türkiye’de olacağı belirtildi. Sarı-Lacivertliler, yıldız futbolcu ile 3.5 senelik sözleşmeye imza atacak. Krunic’in bonuslarla birlikte yılda 3.5 milyon Euro’ya yakın bir maaş alacağı öne sürüldü. Edin Dzeko, aynı Bonucci’de olduğu gibi vatandaşı Krunic’in Fenerbahçe’yi seçmesinde de kilit rol oynadı. Fransız devi Lyon’un devreye girmesine rağmen başarılı orta saha oyuncusu tercihini SarıLacivertliler’den yana kullandı.

Zajc’la yolları kesişti

Rade Krunic, 2015’te bedelsiz olarak transfer olduğu Empoli’de tüm dikkatleri üzerine çekti. Milan, 2019- 20 sezonunun başında başarılı orta saha oyuncusunu 8.6 milyon Euro’ya kadrosuna kattı. Tecrübeli oyuncu özellikle Stefano Pioli döneminde takımın vazgeçilmezleri arasında yer aldı. 2021-22’de gelen Serie A şampiyonluğunda Krunic, 28 maçta 1412 dakika süre alıp 1 asist yaptı. Yıldız futbolcu ayrıca Empoli’de Miha Zajc’ın takım arkadaşıydı. İkilinin yolu, 5 sene sonra Fenerbahçe’de bir kez daha kesişti.

Haberin Devamı

Rade Krunic Fenerbahçeye doğru Anlaşma tamam

Rade Krunic Fenerbahçeye doğru Anlaşma tamam

YORUM YAZ