MENÜ

PSG'nin Arda Güler planı ortaya çıktı! Tarihe geçecek

Henüz 18 yaşında gösterdiği performansla futbolseverleri kendine hayran bırakan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, şimdiden Avrupa devlerini peşine takmış durumda. Fransa Lig 1 devi PSG, genç yıldızı radarına aldığı ve en büyük hedeflerinden biri olduğu öğrenildi.

PSG'nin Arda Güler planı ortaya çıktı! Tarihe geçecek

Türk futbolunun gözbebeği Arda Güler, kısa sürede Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti ve devleri peşine taktı. Performansıyla 17 yaşında A Milli Takım'a kadar yükselen genç yıldız, attığı goller ile futbolseverlerin idolü haline geldi. Gelecek sezon transfer listesini hazırlamaya başlayan Paris Saint Germain, en büyük hedeflerinden birinin genç futbolcu Arda Güler olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER DAMGASI

Arda Güler’in İstanbulspor'a attığı golün 26 metreden, saatte 105 km hızla gerçekleştiği belirtildi. Nisan 2022'den (vs Göztepe) bu yana Süper Lig'deki ilk iç saha golünü İstanbulspor ağlarına gönderen Arda Güler, ilk kez bir lig maçının açılış golünü kaydetti.

Bu sezon Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde iki farklı maçta (vs Kasımpaşa & İstanbulspor) 2+ gol atan en genç oyuncu Arda Güler (18 yaş 58 gün) oldu.

PSGnin Arda Güler planı ortaya çıktı Tarihe geçecek

KADIKÖY'E GÖZLEMCİ AKINI

Fenerbahçe'nin hemen hemen her maçı Avrupalı devlerin gözlemcileri tarafından takip ediliyor. Özellikle İtalyan ve İspanyol ekipler Arda Güler'i gözlemciler aracılığıyla yakından takip ediyor.

Sezon sonunda bazı Avrupa kulüplerinin Fenerbahçe'nin kapısını resmi teklifle çalması bekleniyor.

Haberin Devamı

5 MİLYON'A GİDEBİLİR

Kanarya'nın büyük yeteneği Arda Güler'in kontratındaki maddeye göre genç futbolcunun bir sezonda en az 1500 dakika A Takım'da oynama zorunluluğu bulunuyor. Bu da 18 maça denk geliyor. Eğer Arda Güler bu süreden az forma giyerse sözleşmesinde bulunan özel madde devreye girecek ve o zaman 5 milyon euroya serbest kalacak.

PSGnin Arda Güler planı ortaya çıktı Tarihe geçecek

AJAX TAKİPTE

Ajax, Arda'yı transfer etmek için çalışmalara çoktan başladı. Hollanda ekibi genç futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor. Ajax yönetim danışmanı Klaas-Jan Huntelaar geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi ziyaret etmiş ve burada birkaç oyuncuyu izlemişti.

PSG'NİN EN BÜYÜK HEDEFİ ARDA GÜLER

Tuttomercato'da yer alan habere göre 18 yaşındaki futbolcu Arda Güler, Paris Saint-Germain'in bu yaz en büyük hedeflerinden biri olduğu aktarıldı.

Haberin detayında Fransız ekibinin genç yıldızın transferi için şimdiden temaslara başladığı öne sürüldü.

PSGnin Arda Güler planı ortaya çıktı Tarihe geçecek

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fenerbahçe forması giyen Arda Güler, bu sezon sarı-lacivertli takımla 27 resmi müsabakaya çıktı. Geç futbolcu söz konusu maçlarda 6 kez gol atarken, takım arkadaşlarına da 4 kez gol pası verdi.

PSGnin Arda Güler planı ortaya çıktı Tarihe geçecek

YORUM YAZ