Premier Lig kulübü, Ali Koç'un rüyasını gerçekleştiriyor! Servet önerdiler...

Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için şampiyonluk kadrosu kurmak için hazırlıklarını yaparken bir yandan da kadrodaki oyunculara gelecek teklifler, yaz transfer dönemindeki bütçeyi belirleyecek. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, dün düzenlediği basın toplantısında bu konunun altını çizmişti. İngiltere Premier Lig kulübü de tam bu sözlerin üzerine Fenerbahçe'nin yıldızı için kesenin ağzını açtı. İşte detaylar...

Premier Lig kulübü, Ali Koç'un rüyasını gerçekleştiriyor! Servet önerdiler...

Trendyol Süper Lig'de sezona çok iddialı bir kadro ile giren ancak ligin sonlarına doğru yaşadığı performans düşüklüğünün ardından şampiyonluk yarışında ipleri Galatasaray'ın eline bıraktı. Derbi galibiyetiyle büyük bir moral kazanan sarı-lacivertli takım, Aslan'ın son hafta Konyaspor'a kaybetmesi halinde, Kadıköy'de İstanbulspor'u devirirse şampiyonluğa ulaşacak.

Haberin Devamı

ZEHRA GÜNEŞ'İN ESKİ SEVGİLİSİ...

Ali Koç: Öyle bir takım kuracağız ki şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bir yandan son hafta şampiyon olmayı hayal eden Fenerbahçe diğer yandan da önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için mesaiye başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün akşam düzenlediği basın toplantısında transfer çalışmalarının başladığını resmen duyurdu. Başkan Koç ayrıca kadrodaki yıldız futbolculara Avrupa'dan ilginin olduğunu da açıkladı.

Premier Lig kulübü, Ali Koçun rüyasını gerçekleştiriyor Servet önerdiler...

FERDİ'NİN TALİPLERİ ARTIYOR

Yaz transfer dönemi için kollarını sıvayan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği merakla bekleniyor. Millî kanat oyuncusu, sarı-lacivertli takımda sergilediği iyi performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. İsmi son dönemde İngiltere Premier Lig devi Arsenal ile anılan yıldız futbolcu için ortaya çarpıcı bir iddia daha atıldı.

Haberin Devamı

Premier Lig kulübü, Ali Koçun rüyasını gerçekleştiriyor Servet önerdiler...

İNGİLİZLER DUYURDU

İngiliz basını, Arsenal'in ardından bir başka Premier Lig kulübü olan West Ham United'ın da Ferdi Kadıoğlu'nu gündemine aldığını iddia etti.

MERT HAKAN YANDAŞ, ALİ KOÇ...

'westhamzone' adlı sitede yer alan habere göre Londra ekibi, 24 yaşındaki sol bek için Fenerbahçe'ye kısa süre içinde 22 milyon Euro'luk teklifte bulunacak. Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 50 maça çıktı. Milli futbolcu, 3 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

YORUM YAZ