MENÜ

Portekiz'den olay Jorge Jesus iddiası! 'Kapıları kapatmadı'

Süper Lig'i şampiyon Galatasaray'ın ardından ikinci sırada noktalayan Fenerbahçe'de, Portekizli hoca Jorge Jesus'un geleceği henüz netik kazanmazken ülkesinden önemli iddialar geldi. 

Portekiz'den olay Jorge Jesus iddiası! 'Kapıları kapatmadı'

Bu sezon Süper Lig'i istediği yerde bitiremeyen Sarı-Lacivertli ekipte, en çok eleştirilen isimlerden birisi teknik direktör Jorge Jesus oldu. 

Haberin Devamı

Portekizli hoca, özellikle kritik maçlarda kaybedilen puan kayıplarının ardından ağır bir şekilde eleştirilirken büyük maçlardaki performansı da geçer not almadı. Fenerbahçe, sahasında 3-1 mağlup ettiği Trabzonspor derbisi haricinde büyük maçlarda hiçbir varlık gösteremedi.

Portekizden olay Jorge Jesus iddiası Kapıları kapatmadı

 DÜNYA KUPASI İHTİMALİ YÜKSEK

Jorge Jesus, Suudi Arabistan Milli Takımı'nın yeni hocası olursa, takımıyla 2026 Dünya Kupası'nda boy gösterme ihtimali oldukça fazla... Asya'dan dev turnuvaya 8 takım katılacağı için Dünya Kupası ihtimali neredeyse kesin gibi görülüyor.

ANCELOTTİ GELENE KADAR JESUS

Jorge Jesus'un Brezilya'daki pazarı da hala sürüyor ve Portekizli hocaya olan ilgi hiç azalmadı. Sampaoli'nin kısa süre önce takıma gelmesine rağmen geri dönmesi için yalvaran Flamengo taraftarları, Jesus'u yeniden takımın başında görmek istiyor. Öte yandan, Brezilya Milli Takımı'nın A planı olan Carlo Ancelotti, Sambacılar'ın başına geçmediği takdirde Jesus da ciddi bir aday olarak görülüyor. Portekizli hocanın bir yıl süreyle Brezilya'yı yöneteceği ve ardından Ancelotti'nin takımın başına geçeceği de iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Portekizden olay Jorge Jesus iddiası Kapıları kapatmadı

AL-HİLAL İHTİMALİ ZOR

Portekizli hocayla ilgili öne sürülen iddialardan birisi de Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e geri dönmesi... Jorge Jesus, Arap ekibine Haziran 2018 ile Ocak 2019 arasında hocalık yaptı ve kulübün beş ay sonra Asya Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasının temellerini attı. Al-Hilal, Lionel Messi'yi transfer etseydi Jesus'un yeni hoca olma ihtimalinin daha yüksek olacağı ifade ediliyor. 

İKİ YILDIZ İÇİN GAZA BASTILAR!

 FENERBAHÇE'YE KAPILARI KAPATMADI

A Bola'ya göre; Jorge Jesus'a yakın bir kaynak, önümüzdeki Pazar günü Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Türkiye Kupası finalinin ardından her şeyin değişebileceğini bildirdi. Portekizli hocanın sadece bu maça odaklandığı ve Fenerbahçe'de devam etme konusunda tecrübeli hocanın henüz kapılarını kapatmadığının altı çizildi.

Portekizden olay Jorge Jesus iddiası Kapıları kapatmadı

SENELİK 10 MİLYON EURO

Öte yandan Jorge Jesus'un milli takımın başına geçmek için Suudi Arabistan'a dönme olasılığı hala geçerli. Portekizli teknik direktörün, Suudi Arabistan Milli Takımı'yla 2026 yılına kadar sözleşme imzalayıp senede 10 milyon Euro kazanabileceği aktarılıyor.

Haberin Devamı

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Portekizden olay Jorge Jesus iddiası Kapıları kapatmadı

YORUM YAZ