MENÜ

Podence'ten Ferdi Kadıoğlu'na skandal hareket! Hakemin gözünden kaçtı

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Olympiakos ile karşılaşıyor. Olympiakos'un yıldızı Podence, Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı hareketle maça damga vuran bir ana imza attı. Portekizli futbolcunun skandal hareketi, hakemin gözünden kaçtı. İşte detaylar...

Podence'ten Ferdi Kadıoğlu'na skandal hareket! Hakemin gözünden kaçtı

Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Olympiakos ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı sarı-lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Ancak, ilk yarıda Podence'in Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı skandal hareket hakemin gözünden kaçtı. 

Haberin Devamı

SKANDAL HAREKET!

UEFA Konferans Ligi çeyrek final 2. maçında Fenerbahçe, sahasında Olympiakos ile kozlarını paylaşıyor. Maçın ilk yarısında Ferdi Kadıoğlu ile Podence arasında yaşanan bir pozisyonun ardından Portekizli oyuncu, Ferdi Kadıoğlu'nun yerde kalmasının ardından orta parmağını göstererek skandal bir harekete imza attı. 

Podenceten Ferdi Kadıoğluna skandal hareket Hakemin gözünden kaçtı

Portekizli futbolcunun yaptığı hareket mücadelenin hakeminin gözünden kaçtı ve Podence, yaptığı bu olay hareketin ardından kart görmedi. 

YORUM YAZ