MENÜ

Pelkas için resmi transfer açıklaması!

Fenerbahçe'nin sezon başında Hull City'e kiralık olarak gönderdiği Dimitris Pelkas için resmi açıklama geldi. Championship ekibinin teknik direktörü Liam Rosenior, transfer sorusunu cevapladı.

Pelkas için resmi transfer açıklaması!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de kiralık olarak forma giyen Dimitris Pelkas konusunda henüz karar verilmedi. Yunan on numara oyuncusu ile ilgili resmi açıklama Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior'dan geldi.

Haberin Devamı

Dimitris Pelkas'ın geleceği hakkında konuşan Liam Rosenior, transfer sorusuna cevap verdi. İşte ayrıntılar...

BEDELSİZ OLARAK KİRALANDI

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Dimitris Pelkas, sezon başında Hull City'e bedelsiz olarak kiralandı. 29 yaşındaki on numara, Championship ekibinde 25 maçta forma şansı buldu. Dimitris Pelkas bu müsabakalarda rakip fileleri 2 kez havalandırdı ve 1 asist üretme başarısı gösterdi.

Pelkas için resmi transfer açıklaması

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrolarına kattıkları Dimitrios Pelkas'ın geleceği için gelen soruya cevap verdi. Rosenior, Pelkas ile birlikte Crystal Palace'tan kiraladıkları Malcolm Ebiowei'nin geleceği hakkında gelen soru karşısında, kiralık oyuncular için henüz kesin kararını vermediğini söyledi.

Haberin Devamı

Pelkas için resmi transfer açıklaması

İngiliz ekibinin teknik patronu, açıklamasında, "Henüz bir karar vermedim. Bunlar sezon sonuna doğru vereceğimiz kararlar" dedi. Rosenior ayrıca, "Yapmamız gereken çok fazla planlama var. Şu anda Tan Kesler (Başkan yardımcısı) ve Lee Darnbrough (Scout şefi) ile birlikte planlarımızı gözden geçiriyoruz. Ondan sonra kararımızı vereceğiz" sözlerini kullandı.

Yunan futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi de sezon sonunda sona eriyor. Ancak sarı-lacivertlilerin Pelkas için sözleşme uzatma opsiyonu bulunuyor. PAOK altyapısında yetişen Dimitris Pelkas daha sonra Apollon Kalamarias ve Vitoria Setubal formaları giydi. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu başında PAOK'a 2 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Dimitris Pelkas'ın PAOK'taki En İyi Anları

YORUM YAZ