MENÜ

(ÖZET) FENERBAHÇE'DEN 18'DE 18! Fenerbahçe-Ludogorets maç sonucu: 3-1

Mükemmel bir sezon başlangıcı yapan, Avrupa ve ligdeki 17 maçının tamamını kazanan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nin 3. haftasında ağırladığı Ludogorets karşısında seriyi sürdürüp gövde gösterisine devam etmeyi hedefliyordu. İsmail Kartal'ın öğrencileri, Michy Batshuayi'nin kaydettiği golle mücadelede 1-0 öne geçerken Zajc farkı 2'ye çıkardı. Ardından Ludogorets farkı 1'e indirdi. Ardından Zajc bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 3-1'e getirdi. Fenerbahçe, maçı 3-1 kazanarak 18'de 18 yaptı. Fenerbahçe-Ludogorets maçına dair tüm detaylar haberimizde...

(ÖZET) FENERBAHÇE'DEN 18'DE 18! Fenerbahçe-Ludogorets maç sonucu: 3-1

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 3. hafta maçında Ludogorets'i konuk etti. Nordsjaelland'ı 3-1, Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, 3'te 3 için sahadaydı. Mükemmel bir sezon başlangıcı yapan, Avrupa ve ligdeki 17 maçının tamamını kazanan İsmail Kartal'ın öğrencileri, dev serisini de 18 maça taşımayı başardı.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli temsilcimiz, sahasında ağırladığı Bulgar ekibi Ludogorets'i 3-1 yenerek 3'te 3 yaptı ve gruptaki puanını 9'a çıkardı. 

TRİBÜNLERDE CUMHURİYET COŞKUSU

Fenerbahçeli taraftarlar, Ludogorets maçında stadyumu tıklım tıklım doldururken oldukça coşkulu bir görüntü çizdi. Bayraklarla donatılan Kadıköy'de cumhuriyet coşkusu var. Hep bir ağızdan tezahüratlar yapan Sarı-Lacivertli taraftarlar, müthiş bir atmosfer oluşturdu.

(ÖZET) FENERBAHÇEDEN 18DE 18 Fenerbahçe-Ludogorets maç sonucu: 3-1

 MAÇTAN BÖLÜMLER

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı! Kadıköy'de oldukça coşkulu bir taraftar topluluğu var. 

LUDOGORETS HIZLI BAŞLADI

3' Ludogorets, ceza sahasına yakın bir bölgeden serbest vuruş kullanırken top barajdan sekti. Ardından bir vuruş daha geldi ve top İrfan Can'ın sağından auta çıktı. 

Haberin Devamı

5' Hızlı atakta yine tehlikeli geldi Ludogorets, Rwan'ın vuruşunda top dışarı çıktı. Ludogorets, mücadelenin ilk dakikalarına etkili başladı ve üst üste ataklar geliştiriyor.

(ÖZET) FENERBAHÇEDEN 18DE 18 Fenerbahçe-Ludogorets maç sonucu: 3-1

FENERBAHÇE OYUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ ALDI

8' Tadic'in kafa vuruşunda, top az farklı auta çıktı. Fenerbahçe, bu dakikalarda pas yapıp oyun üstünlüğünü aldı. 

14' Fenerbahçe, bu dakikalarda oyun üstünlüğünü alırken rakip yarı alanda pas yapıyor. Ludogorets ise hızlı ataklarla gol bulmanın peşinde... 

25' TEHLİKE | Temsilcimiz Fenerbahçe'de Fred, ceza sahasına sağdan girdi ve vuruşunu yaptı. Kaleci, Brezilyalı yıldızın şutunda gole izin vermedi. 

37' Soldan gelişen atakta Batshuayi'nin kafa vuruşunda top dışarı çıktı.

41' GOOOL! Gelişen hızlı atakta Sarı-Lacivertli temsilcimiz, Fred'in taşıdığı topla rakip alana girdi. Batshuayi, önünde kalan topa vuruşunu yaptı ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. 

(ÖZET) FENERBAHÇEDEN 18DE 18 Fenerbahçe-Ludogorets maç sonucu: 3-1

Mücadelede ilk yarı, temsilcimiz Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

52' GOOOOOL! Tadic'in soldan harika tek topunda Oosterwolde, ceza sahası içine doğru çevirdi. Altıpas içinde topa dokunamayan Batshuayi'den seken topa gelişen Zajc vurdu ve Fenerbahçe'yi Ludogorets karşısında 2-0 öne geçirdi.

65' GOL! Ludogorets'in kullandığı köşe vuruşta Becao, topu kendi ağlarına yolladı ve durum 2-1 oldu.

Haberin Devamı

74' Ceza sahası sol çaprazından topla buluşan Zajc, vuruşunu yaptı ancak top savunmadan döndü.

82' Ludogorets'te savunma arkasına sarkan Tekpetey, ceza sahası içine girdi ve vuruşunu yaptı. Ancak, İrfan Can Eğribayat gole izin vermedi. 

87' Bu dakikalarda temsilcimiz Fenerbahçe, oyun üstünlüğünü Ludogorets'e kaptırdı. 

90+3 GOOOOOOOL! Szymanski'nin asistiyle Zajc, bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 3-1'e getirdi. 

Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Bulgar temsilcisi Ludogorets'i 3-1 mağlup ederek grupta 3'te 3 yaptı ve puanını 9'a çıkardı.

 

Fenerbahçe - Ludogorets maçı (VİDEO)
YORUM YAZ