MENÜ

(ÖZET) Fenerbahçe - Sivasspor maç sonucu: 4-1 | Fenerbahçe, Sivasspor'a karşı gol oldu yağdı!

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Fenerbahçe 4-1'lik skorla kazandı ve ligde tekrardan liderlik koltuğuna oturdu.

(ÖZET) Fenerbahçe - Sivasspor maç sonucu: 4-1 | Fenerbahçe, Sivasspor'a karşı gol oldu yağdı!

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Servet Çetin yönetimindeki Sivasspor ile Süper Lig'in 14. haftasında kozlarını paylaştı. Müsabaka Ülker Stadyumu'nda oynandı. Kritik maçta Bahattin Şimsek düdük çaldı. Fenerbahçe, Sivaspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti.

Haberin Devamı

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, ligdeki puanını 37 yaparak yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Sivasspor ise 15 puanda kaldı.

Fenerbahçe 4-1 kazanırken goller; 17. dakikada Sebastian Szymanski, 42. dakikada İrfan Can Kahveci, 67 ve 75. dakikalarda Edin Dzeko kaydetti. Sivasspor'un tek golü ise 50. dakikada Rey Manaj'dan geldi.

CANLI ANLATIM

01' Maç başladı

04' Son anda Ali Şaşal! Fenerbahçe'de Tadic'in pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Fred rakibinden sıyrılıp topu içeri çevirdi. Ön direkteki Dzezko'nun dokunuşunda Ali Şaşal gole izin vermedi.

16' GOL | Fenerbahçe, Szymanski'nin golü ile öne geçti! Livakovic'in uzun kullandığı aut atışı ile başlayan hücumda Fred'den pası alan Tadic, sol kanattan kontrol ettiği topu ceza alanına gönderdi. Ön direğe hareketlenen Szyamnski çaprazdan yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi: 1-0

Haberin Devamı

(ÖZET) Fenerbahçe - Sivasspor maç sonucu: 4-1 | Fenerbahçe, Sivasspora karşı gol oldu yağdı

22' Sivasspor gole çok yaklaştı! Ön baskı ile topu kapan Sivasspor'da Saiz, ceza alanına koşu yapan N'jie'ye pasını verdi. Savunmada Osayi-Samuel kayarak yaptığı kritik müdahale ile topu sağ çaprazda doğru gönderdi. Sağ çaprazda açılan topu kontrol eden Burak sağ ayağıyla köşeye vurdu, meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

37' İkili mücadele sonrası faul bekleyen İrfan Can Kahveci, devam kararı sonrasında çok sinirlendi.

Fenerbahçe farklı kazandı! İşte Sivasspor maçından kareler...

42' GOL | İrfan Can Kahveci'den muhteşem gol! İrfan Can sağ kanatta topu kontrol etti. Tecrübeli futbolcu topu sol ayağına alıp rakibini şık bir hareketle geçti. Ceza yayının sağına kadar gelen İrfan Can sol ayağının içi ile uzak köşeye çok iyi bir plase göndererek kaleci Ali Şaşal'ı mağlup etmeyi başardı: 2-0

(ÖZET) Fenerbahçe - Sivasspor maç sonucu: 4-1 | Fenerbahçe, Sivasspora karşı gol oldu yağdı

51' GOL |  Sivasspor farkı 1'e indirdi! Ceza sahasında Oosterwolde'nin müdahale edemediği topu kontrol eden Manaj yüzünü rakip kaleye döndükten sonra sağ ayağı ile yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara göndermeyi başardı: 2-1

68' GOL | Fenerbahçe farkı yeniden 2'ye çıkardı! Dzeko'nun sol ayağıyla içeri çevirmek istediği top savunmadan Alaadin'e çarpıp önce üst direğe sonra yan direğe çarpıp ağlar ile buluştu: 3-1

75' GOL | Fenerbahçe'de goller üst üste! Sağ kanattan ceza alanına giren İrfan Can rakibi Charsis'i geçmek istedi. Charsis'in ayak koyduğu top Tadic'in önünde kaldı. Tadic'in arka direğe ortasında Dzeko vole ile vurarak takımının dördüncü golünü kaydetti: 4-1

Haberin Devamı

(ÖZET) Fenerbahçe - Sivasspor maç sonucu: 4-1 | Fenerbahçe, Sivasspora karşı gol oldu yağdı

İLK 11'ER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Samet, Oosterwolde, Ferdi, Crespo, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Camara, Caner, Uğur, Yunus Emre, Charisis, Burak Kapacak, Saiz, N'Jie, Rey Manaj.

(Sivasspor’da, Modou Barrow, Emrah Başsan ve Gerson Rodrigues sakatlıkları nedeniyle maçın kadrosundan çıkarıldı.)

Fenerbahçe - Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe - Sivasspor müsabakası 20.00'de başladı. Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabaka beIN Sports 1'den naklen yayınlanıyor. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de...

ZAJC KADRODA YER ALMADI

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Miha Zajc, Sivasspor maçında yer almadı.

Milli takımında yaşadığı sakatlık nedeniyle ligde Fatih Karagümrük, Avrupa’da Nordsjaelland maçında yer almayan Sloven oyuncu, Sivaaspor karşılaşmasında da takımını yalnız bıraktı.

FRED VE FERDİ 11’DE 

Fenerbahçe’de sakatlıktan kurtulan Fred ile Ferdi Kadıoğlu, Sivasspor maçında 11’de yer aldı.
Ligin 10’uncu haftasında Pendikspor ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan Fred, formasına kavuştu. Sakatlığını atlatan Brezilyalı futbolcu, Sivasspor maçında 11’de görev aldı. Sarı-lacivertli ekipte Ferdi Kadıoğlu da Sivasspor maçına yetişti. Sakatlığı nedeniyle Nordsjaelland karşılaşmasında takımını yalnız bırakan Ferdi Kadıoğlu, 1 maç aranın ardından formasına kavuştu.

İRFAN CAN’A SEVGİ GÖSTERİLERİ

Fenerbahçeli taraftarlar, maç öncesinde İrfan Can Kahveci’ye sevgi gösterilerinde bulundu. Karşılaşmadan önce ısınmak için sahaya çıkan İrfan Can Kahveci’ye ‘Sen bizim gururumuzsun’ şeklinde tezahüratlarda bulunuldu.

RIZA ÇALIMBAY TRİBÜNDE

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ülker Stadyumu’na geldi. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe-Sivasspor maçını tribünden takip etti.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Sarı-lacivertli taraftarlar, Sivasspor maçında da takımlarını yalnız bırakmadı.
Ülker Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada tribünleri dolduran taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek oldular. 

Haberin Devamı

(ÖZET) Fenerbahçe - Sivasspor maç sonucu: 4-1 | Fenerbahçe, Sivasspora karşı gol oldu yağdı

YORUM YAZ