MENÜ

(ÖZET) Fenerbahçe - İstanbulspor maç sonucu: 3-3 | F.Bahçe'ye son dakika golü şoku

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı. 90+6. dakikada Eze'nin golüne engel olamayan Sarı Lacivertliler zirve yarışı mücadelesinde Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada büyük şans tepti.

(ÖZET) Fenerbahçe - İstanbulspor maç sonucu: 3-3 | F.Bahçe'ye son dakika golü şoku

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile İstanbulspor, Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Ligin hem üstünü hem de alt tarafını yakından ilgilendiren maçta kazanan çıkmadı. Son dakikaların nefes kestiği maç 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

Haberin Devamı

Mücadelede 2-0 üstünlüğü sağlamasına rağmen skoru koruyamayan Fenerbahçe sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. İstanbulspor'a kritik bir puanı getiren isim ise 90+6'da Eze oldu. Bu golle Sarı Lacivertliler tek kelimeyle Kadıköy'de yıkılmış oldu. 

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

(ÖZET) Fenerbahçe - İstanbulspor maç sonucu: 3-3 | F.Bahçeye son dakika golü şoku

JORGE JESUS'TAN 5 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelirken, sarı-lacivertlilerde kadroda 5 farklı isim yer aldı. Başakşehir karşısında 11’de sahaya çıkan Oosterwolde, Arao, Rossi, Crespo ve İrfan Can Kahveci’nin yerine Alioski, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Emre Mor ve Joao Pedro yer aldı.

KADIN BASKETBOL TAKIMINA YOĞUN SEVGİ

Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, İstanbulspor maçı öncesinde sahaya "Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçe" yazılı pankartla çıktı. Kadın basketbolculara, sarı-lacivertli tribünlerden yoğun sevgi gösterisinde bulunuldu.

Haberin Devamı

SZALAI'NIN GOLÜ İPTAL EDİLDİ

Maçın 5. dakikasında Fenerbahçe Szalai ile golü buldu. Ancak Sarı Lacivertlilerin Szalai ile ağları buldu ancak gol geçerlilik kazanmadı. Hakem Kadir Sağlam, gol öncesinde Pedro'nun kaleci Alp Arda'ya faul yaptığı kararını verdi.

İSTANBULSPOR TEHLİKELİ GELDİ

Mücadelede dakikalar 22'yi gösterdiğinde İstanbulspor ilk tehlikeli atağını oluşturdu. Fenerbahçe savunmasını eksik yakalayan deplasman ekibi bu fırsattan yararlanamadı. Hızlı gelişen hücumda ceza alanı önünden Rroca vurdu, kaleci İrfan başarılı.

(ÖZET) Fenerbahçe - İstanbulspor maç sonucu: 3-3 | F.Bahçeye son dakika golü şoku

SZALAI YİNE DENEDİ

Bu atağın bir dakika sonrasında bu kez atağı bulan taraf Fenerbahçe oldu. Sahnede yine Szalai vardı ancak Macar savunmacı atağı gole çeviremedi. Kornerde kafalardan seken topu önünde bulan Szalai'nin yarım volesi üstten auta gitti.

ARDA GÜLER KİLİDİ AÇTI

Karşılaşmanın 25. dakikasında Fenerbahçe aradığı golü genç yıldızı Arda Güler ile buldu. Sol kanattan çizgiye inen Emre Mor'un sert ortasında kaleciden seken topu Arda Güler tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçta kaleyi bulan ilk şut ağlarla buluşmuş oldu. Bu gol aynı zamanda Arda Güler'in Kadıköy'deki ilk golü oldu.

Haberin Devamı

JORGE JESUS ÇILGINA DÖNDÜ

Maçta dakikalar 34'ü gösterirken Arda Güler rakibinin müdfahalesi ile yerde kaldı. Hakem faul düdüğünü çaldı. Ancak kenarda Jorge Jesus hareketin sarı kart olduğunu belirterek çılgına döndü. 4. hakem duruma müdahele etti ve Portekizli teknik adamı sakinleştirmeye çalıştı.

SİNİRLER GERİLDİ

Mücadelenin 43. dakikasında Emre Mor ile Okan Erdoğan arasında tansiyon yükseldi. Hakem Kadir Sağlam, Emre Mor ve Okan Erdoğan'ı yanına çağırarak iki futbolcuya sarı kart gösterdi. Sarı kart gören Emre Mor, Sivasspor-Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü.

İLK YARIDA SKOR ÜSTÜNLÜĞÜ FENERBAHÇE'NİN

Mücadelenin ilk yarısının sonlarına doğru daha çok ikili mücadele şeklinde geçti ve iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. Hakem Kadir Sağlam'ın düdüğü sonrası soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle giden taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu.

(ÖZET) Fenerbahçe - İstanbulspor maç sonucu: 3-3 | F.Bahçeye son dakika golü şoku

ARDA GÜLER YİNE SAHNEDE

Maçın 51. dakikasında Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler bir kez daha sahneye çıktı. Sağ çaprazda topla buluşan Arda Güler uzak köşeye muhteşem bir plase vurarak kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

Haberin Devamı

VAR UYARDI VE PENALTI

54. dakikada İstanbulspor, Fenerbahçe savunmasını eksik yakaladı. Sağ çaprazdan çalımlarla ilerleyen Eze'nin vuruşunda top Ferdi Kadıoğlu'ndan sekti. VAR hakemi Halil Umut Meler, hakem Kadir Sağlam'a pozisyonu izlemesini tavsiye etti. Ardından pozisyonu izleyen hakem Kadir Sağlam penaltı noktasını gösterdi. Sol köşeye yerden bir vuruş yapan Ethemi, kaleci İrfan Can'ı ve topu farklı köşelere gönderdi ve skoru 2-1'e getiren golü kaydetti.

ARDA GÜLER'DEN KISA BİR RESİTAL

60. dakikada üst üste 5 oyuncuyu geçen Arda Güler, sağ çaprazdan vurdu. Top üstten auta gitti. Pozisyonun ardından Fenerbahçe tribünleri Arda Güler'e yoğun destekte bulundu.

İSTANBULSPOR EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Mücadelede inanılmaz bir heyecan yaşanmaya başladı ve 66. dakikada İstanbulspor Ethemi ile beraberliği sağlayan golü kaydetti. Sol çaprazda topla buluşan Valon Ethemi'nin vuruşu Samet'ten sekip ağlarla buluştu.

Haberin Devamı

JOAO PEDRO YİNE ÖNE GEÇİRDİ

Dakikalar 71'i gösterdiğinde Fenerbahçe'de geçen haftanın formda ismi Joao Pedro sahneye çıkarak yine golünü atmayı başardı. Sol çaprazdan çizgiye inen Enner Valencia, kale ağzındaki Pedro'ya çevirdi. Pedro boş ağlara topu gönderdi. Süper Lig'deki son iki maçında üç gol atan Joao Pedro, Nisan 2022'den (Cagliari formasıyla) bu yana ilk kez üst üste iki lig karşılaşmasında ağları havalandırdı.

EZE SKORU EŞİTLEDİ

90+6. dakikada İstanbulspor, Eze'nin golüyle durumu 3-3'e getirdi. Sağ kanatta topla buluşan Emir Kaan'ın ortasında Eze kale ağzından kafayı vurup durumu eşitledi.

Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve ekipler sahadan 3-3'lük eşitlikle ayrıldılar. 

(ÖZET) Fenerbahçe - İstanbulspor maç sonucu: 3-3 | F.Bahçeye son dakika golü şoku

YORUM YAZ