MENÜ

Ozan Tufan'dan Fenerbahçe itirafı! Transfer sorusuna yanıt verdi...

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan, açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki futbolcu transfer soruna cevap verirken, Fenerbahçe hakkında da çarpıcı itirafta bulundu.

Ozan Tufan'dan Fenerbahçe itirafı! Transfer sorusuna yanıt verdi...

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'de forma giyen Ozan Tufan, açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki futbolcu transfer soruna cevap verirken, Fenerbahçe hakkında da dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

3 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLDU
Bursaspor altyapısında yetiştikten sonra 2015 yılında Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro'ya transfer olan Ozan Tufan, sonrasında Alanyaspor ve Watford formaları da giydi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den İngiltere Ligi ekibi Hull City'ye 3 milyon Euro'ya transfer oldu

FENERBAHÇE KARNESİ
Merkez otta saha oyuncusu olan Ozan Tufan, Süper Lig'de Fenerbahçe forması 182 müsabakaya çıktı. Tecrübeli oyuncu söz konusu maçlarda 21 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve bunun yanında takım arkadaşlarına 24 kez gol pası verdi.

Ozan Tufandan Fenerbahçe itirafı Transfer sorusuna yanıt verdi...

HULL CITY'DE 8 GOL ATTI
Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den İngiltere Ligi ekibi Hull City'ye transfer olan Ozan Tufan, turuncu-siyah forma ile 44 maça çıktı ve 8 kez gol atmayı başardı. Orta alanda mücadelesiyle dikkat çeken Ozan Tufan'ın güncel piyasa değeri 3 milyon 200 bin euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City forması giyen Ozan Tufan, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

28 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe'deki 7 yıllık dönemimde her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Kendimi göstermeye çalıştım. Hull City'ye transferim sırasında Fenerbahçe maceramı iyi ve kötü yanlarıyla tamamladığıma karar verdim. Acun Ilıcalı ve teknik direktör (O dönem Shota Arveladze) sayesinde Hull City'ye transfer oldum. Benim için kolay bir süreç değildi çünkü Avrupa ligleri zorlu bir arena. Bu yüzden beni zorlu bir sürecin beklediğini biliyordum" dedi.

Ozan Tufandan Fenerbahçe itirafı Transfer sorusuna yanıt verdi...

"HULL CITY'DE OLMAKTAN MUTLUYUM"

Ama Hull City beni çok iyi karşıladı, bu yüzden bu süreç çok hızlı geçti. Şimdi Hull City'de olmaktan mutluyum

Ozan Tufan açıklamalarını, "Avrupa'da futbol oynamak çok önemli, bu seviyeye ulaşmak kolay değil. Avrupa'da farklı ve zor bir antrenman programı var. Bence futbolla ilgili en önemli şey, bu fiziksel seviyeyi zorlu bir antrenman programıyla birleştirmek. Artık fiziksel ve zihinsel olarak o seviyede olduğumu hissedebiliyorum. Hull City'de en çok gol atan oyuncu olduğum bir sezon geçirdim. Futbol anlayışının ve fiziksel özelliklerin daha yüksek olduğu İngiltere'de futbol oynamaktan keyif alıyorum. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için elimden geleni yapıyorum" diye tamamladı.

Haberin Devamı

KARİYERİ
Bursaspor altyapısında yetişen Ozan Tufan, 2015 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe döneminde Alanyaspor ve Watford gibi ekiplere kiralanan Ozan Tufan, daha sonra Hull City'ye transfer oldu. (Milliyet- Skorer)

Ozan Tufandan Fenerbahçe itirafı Transfer sorusuna yanıt verdi...

YORUM YAZ