MENÜ

Osayi-Samuel'den çarpıcı açıklama! 'Trabzonspor maçında birimiz yaralansaydık...'

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylarda sahaya giren bir taraftara yumruk atan Osayi-Samuel, uzun süren gündemde kalmıştı. Sarı-lacivertli takımın Nijeryalı futbolcusu, olaylara ilişkin yeni bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Osayi-Samuel'den çarpıcı açıklama! 'Trabzonspor maçında birimiz yaralansaydık...'

Trabzonspor - Fenerbahçe arasında 17 Mart akşamı oynanan Trendyol Süper Lig karşılaşmasında çıkan olaylar, gündemi sıcak tutmaya devam ediyor. Bir yandan PFDK sevkleri beklenirken diğer yandan söz konusu olayların içinde olan futbolcular da görüşlerini zaman zaman aktarıyor. Maçın ardından bir Trabzonspor taraftarına yumruk attığı görülen ve uzun süre gündemde kalan Fenerbahçe'nin yıldızı Bright Osayi-Samuel, olaylarla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Haberin Devamı
İZLE | Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası ortalık karıştı!

"MAÇI BİTİRMELERİ GEREKİYORDU"

Millî maç arasında Nijeryalı gazeteci Adepoju Samuel'e konuşan 26 yaşındaki sağ bek, sosyal medyada viral olan anlarda neler yaşandığına dair daha fazla ayrıntı verdi. Maçın o şekilde tamamlanmaması gerektiğini vurgulayan Osayi-Samuel "Bence maçı bitirmeleri gerekiyordu. Kalecimize bir cisimle vuruldu ve kanaması vardı, dakikalar sonra serbest vuruş oldu ve golü attılar, bu nasıl olabilir? Kendimizi savunmak zorunda kaldık çünkü bu çılgıncaydı" dedi.

Osayi-Samuelden çarpıcı açıklama Trabzonspor maçında birimiz yaralansaydık...


 
"KARŞILIK VERMEKTE HAKLIYDIK"

Sahaya giren taraftarların tehlikeli olduğunu vurgulayan Nijeryalı futbolcu, "Oyuncular olarak karşılık vermekte haklıydık çünkü bu taraftarlardan bazılarının elinde silah vardı. Eğer oyuncularımızdan biri yaralanırsa, bu sadece kulüplerin değil, tüm ligin sorunu olur. Futbolcular kendilerini güvende hissetmedikleri ve zarar görebilecekleri bir yere gelmek istemezler. Sahaya atılan cisimler sadece Türkiye'de değil her yerde var, ancak aşırıya kaçıldığında hakem oyunu durdurmak zorunda" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TFF'DEN YENİ ÖNERİ

Bu arada Trabzonspor deplasmanında yaşanan olayların ardından gözler bir yandan da 11 Nisan'da oynanacak Olympiakos - Fenerbahçe maçına çevrildi. Konuyla ilgili yeni bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, iki Olympiakos mücadelesinin arasında Karagümrük ile oynanacak lig müsabakasının ertelenmesi teklifini ettiği ortaya çıktı. Ancak Fenerbahçe'nin bu teklifi kabul etmediği iddia edildi.

YORUM YAZ