MENÜ

Olympiakos Jose Luis Mendilibar'ın sözleşmesini uzattı!

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiakos 63 yaşındaki İspanyol teknik direktörü Jose Luis Mendilibar'ın sözleşmesini 1 yıl uzattığını açıkladı.

Olympiakos Jose Luis Mendilibar'ın sözleşmesini uzattı!

Fenerbahçe Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunan ekibi Olympiakos'la karşı karşıya gelmişti. Temsilcimiz 3-0 geriye düştüğü maçta rakibine 3-2 mağlup olmuştu. Sarı-Lacivertli takım sonradan bulduğu iki golle tur şansını İstanbul'a taşımıştı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE MAÇI SONRASI KONUŞMUŞTU!

Jose Luis Mendilibar, "3-0 kazansaydık bile ikinci maç iyi gitmeyebilirdi. Rövanşa kendimize çok güvenir şekilde gitmeyeceğiz ve ayağımızı yere basacağız. Küçük bir avantajımız var, rövanşta daha dikkatli olacağız. İlk maçta skor ne olursa olsun tur atladığımızı bilemeyiz. Sadece galip geldiğimiz için biraz sevinçliyiz" şeklinde konuştu.

1 YIL SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Olympiakos'da sıcak bir gelişme yaşandı. Yunan ekibi İspanyol Teknik adamın sözleşmesini uzattığını resmen açıkladı.

DEL PIERO'DAN KENAN'A BÜYÜK ÖVGÜ!

Olympiakos'un resmi sitesinden yapılan açıklamada "Jose Luis Mendilibar 1 yıl daha Olympiakos'da ve gelecek sezonun efsanesini yaratacak ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

63 yaşındaki teknik adam Yunanistan macerası öncesi Sevilla takımını çalıştırmıştı.

Olympiakos Jose Luis Mendilibarın sözleşmesini uzattı

YORUM YAZ