MENÜ

Olympiakos - Fenerbahçe maçı öncesi Yunanistan'da büyük endişe!

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, kaotik Süper Kupa sürecinin ardından şimdi Avrupa'ya odaklandı. Sarı-lacivertliler, Olympiakos deplasmanından iyi bir sonuçla dönüp UEFA Konferans Ligi'nde yarı final için avantaj sağlamak istiyor. Yunanistan'da ise maç öncesinde bazı konularda tedirginlik hakim. İşte detaylar...

Olympiakos - Fenerbahçe maçı öncesi Yunanistan'da büyük endişe!

Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında bu akşam Olympiakos'a konuk olacak. Saat 19.45'te başlayacak olan karşılaşmayı İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek. Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, Yunanistan'dan iyi bir skorla dönüp yarı final için avantaj yakalama peşinde.

Haberin Devamı

YUNANİSTAN'DA ENDİŞE

Öte yandan Olympiakos - Fenerbahçe maçı öncesi Yunanistan'da hakem Sandro Scharer ile ilgili endişeler bulunuyor. Yunan basınından Gazzetta'da yer alan yazıda, İsviçreli hakemin yönettiği maçlarda kırmızı-beyazlıların iyi sonuçlar alamadığına dikkat çekildi. Scharer'in daha önce Atalanta - Olympiakos ve Olympiakos - Apollon Limassol karşılaşmalarını yönettiği hatırlatıldı. Atalanta'ya yenilen Yunan ekibinin, Güney Kıbrıs takımıyla da berabere kaldığı ve iki maçta da kazanamadığı vurgulandı.

Olympiakos - Fenerbahçe maçı öncesi Yunanistanda büyük endişe

'YUNAN TAKIMLARINI SEVMİYOR' İDDİASI

Ayrıca AEK - Brighton maçını da bu hakemin yönettiği, Yunan ekibi AEK'nın da bu maçta İngiliz ekibine yenildiği, bununla birlikte bir oyuncularının oyundan atıldığı belirtildi. Bu üç maçta Yunan takımlarının iki kırmızı kart görmüş olduğu da vurgulandı. İsviçreli hakem ile ilgili şu değerlendirmede bulunuldu: "Son zamanlarda Yunan takımlarının yönettiği maçlara bakınca, akla gelen ilk şey, bu hakem Yunan takımlarını sevmiyor. Yunan takımları, bu hakemin yönettiği üç maçın ikisini kaybetmiş, birini ise berabere bitmiş. Scharer, temsilcilerimizden iki oyuncuyu kırmızı kartla oyundan atmış ve aleyhimize bir penaltı çalmış."

Haberin Devamı

TÜRK TAKIMLARININ MAÇLARINI ÖRNEK GÖSTERDİLER

Yunan takımlarının tersine Türk ekiplerinin ise bu hakemin yönetimindeki maçlarda iyi sonuçlar aldıklarına dikkat çekildi. Scharer'in düdük çaldığı dört karşılaşmayı Türk takımlarının yenilgisiz geçtiği ifade edildi. Söz konusu maçlarda Galatasaray, hem Lokomotiv Moskova hem de St. Johnstone takımı ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor, Karabağ'ı 2-0 mağlup ederken Başakşehir ise Wolfsberger deplasmanında 3-0 kazanmayı başardı.

YORUM YAZ