MENÜ

Nordsjaelland şoka uğradı! Fenerbahçe gruptan lider çıktı mı?

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin de bulunduğu H Grubu'nda uzun yıllar unutulmayacak bir durum yaşandı. Ludogorets'i 7-1, Sarı-Lacivertliler'i ise 6-1 deviren Nordsjaelland gruptan çıkamadı! Bir üst tura yükselen ekipler Fenerbahçe ve Ludogorets oldu. İşte detaylar...

Nordsjaelland şoka uğradı! Fenerbahçe gruptan lider çıktı mı?

UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda son maçlar oynandı. Fenerbahçe, Ludogorets ve Nordsjaelland'ın gruptan çıkma iddasının olduğu son hafta karşılaşmalarında temsilcimiz, Avrupa'ya havlu atan Spartak Trnava ile karşılaştı, Ludogorets'le de Nordsjaelland kozlarını paylaştı. 

Haberin Devamı

Ludogorets devirdi ve bileti kaptı

Kanarya, Slovak ekibini rahat geçti. Ferdi Kadıoğlu, Dusan Tadic ve Edin Dzeko'nun (2) golleriyle sahadan 4-0 galip ayrılan Fenerbahçe gözünü grubun diğer maçına çevirdi. Ludogorets-Nordsjaelland sınavından çıkacak sonuç liderlik hesapları için önemliydi. Bulgaristan'daki maçta da Ludogorets 1-0 kazanınca Sarı-Lacivertliler, H Grubu'nu zirvede tamamladı, Ludogorets ise yendiği Nordsjaelland'ı safdışı bırakarak bir üst tura yükseldi.

7-1 ve 6-1...

Böylece Danimarka ekibi şoku yaşadı! Çünkü Nordsjaelland gruptan çıkan iki rakibini de farklı skorlarla devirmişti. Hatırlanacağı üzere Danimarka temsilcisi, Ludogorets'i 7-1, Fenerbahçe'yi ise 6-1 yıkmıştı. Ancak bu görkemli galibiyetler Nordsjaelland'ı üst tura taşımaya yetmedi. 

Haberin Devamı

H GRUBU'NDAKİ PUAN DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı (VİDEO)

Nordsjaelland şoka uğradı Fenerbahçe gruptan lider çıktı mı

YORUM YAZ