Nelson Semedo: Net olmaya çalışan birisiyim
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK'yı deplasmanda 4-0 mağlup ederken, maçın ardından sarı-lacivertlilerde Nelson Semedo açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu Gaziantep FK'yı Youssef En-Nesyri ve Anderson Talisca'nın 2'şer golüyle 4-0 yendi. Tedesco'nun öğrencileri ligde puanını 22'ye yükseltti. Müsabakanın ardından sarı-lacivertlilerde Nelson Semedo açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı ›
Semedo şu ifadeleri kullandı:
Öncelikle ben takımımı tebrik etmek istiyorum. İyi, sıkı antrenmanlar yapıyoruz daha iyi olmak adına. Bugün topla iyiydik, iyi işler yaptık ve şanslar yarattık. İlk yarıda 2-0 yaptık ve ikinci yarıda iyi bir şekilde geri döndük. Şunu da söylemek gerekiyor, Gaziantep iyi bir takım ve iyi bir takıma karşı oynadık. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Herkesi tebrik etmek istiyorum. Sahada herkes çok iyi çalıştı, takım olduğumuzu göstermiş olduk. Biz 25 kişilik kadroyuz, bugün 11 kişi oynadı. Biz bir takımız ve bugün 11 kişi oynadı. Herkes çok iyi çalışıyor. İyi bir galibiyet elde ettik
Ben her zaman net olmaya çalışan birisiyim. İyi maç oynamadıysak, bunu ifade etmeye çalışıyorum. Konuşmaya gayret gösteriyorum, net olmaya gayret gösteriyorum. Bugün herkesi tebrik etmek istiyorum. Herkes iyi iş çıkardı. Sahada bu şekilde olmalıyız zaten. Saha dışında da birlikteliğimizi sürdürmeliyiz. Bu anlamda hem sahada hem de saha dışında böyle olmalıyız. Düzeltmemiz gereken şeyler de var ama iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Takımı da tebrik ediyorum tekrardan.
DİKKAT ÇEKEN DETAY!






