MENÜ

Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'dan Fenerbahçe itirafı! 'Teklif almıştım'

Yaz transfer sezonunda Hatayspor'dan Fransa Lig 1 ekiplerinden Rennes'e transfer olan milli futbolcu Bertuğ Yıldırım, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu, Fenerbahçe hakkında bir itirafta bulundu.

Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'dan Fenerbahçe itirafı! 'Teklif almıştım'

Sezon başında Hatayspor'dan Rennes'e transfer olan milli futbolcu Bertuğ Yıldırım, beIN Sports'a konuştu. Genç yıldız, transfer döneminde Fenerbahçe'den teklif aldığını itiraf etti.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANS

Bertuğ Yıldırım bu sezon Rennes'te 19 müsabakaya çıktı. 21 yaşındaki forvet bu süreçte 2 kez gol sevinci yaşadı. Bertuğ Yıldırım aynı süreçte 1 asist üretti.

Genç oyuncunun Rennes ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Bertuğ Yıldırım'ın güncel piyasa değeri 5 milyon Euro.

Milli futbolcu Bertuğ Yıldırımdan Fenerbahçe itirafı Teklif almıştım

'FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMELERİMİZ OLDU'

Bertuğ Yıldırım, Hatayspor'da forma giydiği dönemde Fenerbahçe'den teklif aldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'den teklif almıştım. Özellikle Fenerbahçe ile görüşmelerimiz oldu. Ama ortak bir karar verdik. Ben hedefimin Avrupa olduğunu söyledim. Avrupa'dan da teklif vardı. En doğru zamanı bekledim. Fenerbahçe ve diğer büyük takımlarla görüşmüştüm. Tabii ki o takımlarda da oynamak benim büyük bir gurur, başarı olurdu benim için ama ilk hedefim Avrupa'ydı. Tercihimi buradan yana kullandım. Transfer döneminde bana ilgilerinden dolayı o takımlara da teşekkür ederim. Böyle bir karar verdim ve kararımdan şu anda mutluyum."

Haberin Devamı

Bertuğ Yıldırım, Volkan Demirel'in oyunculara yaklaşımından bahsetti: "Öncelikle Volkan Demirel'den bahsedeyim. Volkan Demirel, Türk futbolu ve Türk futbolcular açısından büyük bir öneme sahip bir isim. Her zaman her koşulda desteğini hissettiriyor. Onunla çalışmak benim için büyük bir mutluluktu. Türkiye'de her genç oyuncunun çalışmak isteyebileceği bir hoca. İkili ilişkileri çok iyi olan bir hoca. Benim için ayrı bir yere sahip."

Milli futbolcu Bertuğ Yıldırımdan Fenerbahçe itirafı Teklif almıştım

'DONANIMLI BİR İNSAN'

Nuri Şahin'in çok donanımlı bir insan olduğunu vurgulayan 21 yaşındaki forvet, "Sonrasında Nuri Şahin ile çalıştım. Çok özel, donanımlı bir insan. Ben Dortmund'a gideceğini düşünüyordum. Hep aklında vardı yani çünkü gerçekten başarılı işler yaptı Türkiye'de. Dediğim gibi çok donanımlı, her ligde başarılı olabilecek bir antrenör bence. Onun için de çok iyi oldu, hayırlısı olsun diyorum, çok sevindim onun için" diye konuştu.

Kenan Yıldız'ın özel bir oyuncu olduğunu belirten Bertuğ Yıldırım, "Kenan Yıldız, yakaladığımız bu jenerasyonun en yetenekli oyuncularından bir tanesi bence. Beraber Milli Takım'da oynadık, büyük başarılara koşacağından eminim. Gerçekten çok kaliteli ve özel bir oyuncu. Birçok mevkide oynaması onun için avantaj. Yavaş yavaş daha iyisini yapacağını biliyorum. Gerçekten takdir edilesi bir performans sergiliyor. Milli Takım için EURO 2024'te bize katkısı olacağını düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun onun da" dedi.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER SÖZLERİ

Arda Güler'i takip ettiğini dile getiren 21 yaşındaki forvet, "Real Madrid maçını takip ettim. Normal Real Madrid maçını izlerken zaten heyecanlanıyordum, bence dünyanın en büyük kulübü. O takımın içinde bir Türk oyuncusunu izlemek büyük mutluluk ve zevk veriyor. Arda, topu ayağına aldığında taraftarı heyecanlandıran özellikli bir oyuncu. Her forvetin arkasında olmasını isteyeceği bir oyuncu. O da EURO 2024'te gerçekten çok katkı sağlayacak. İsminden çok söz ettirecek. Dünya futbolunda da Türk futbolcularından adından söz ettireceği için Arda'ya inanıyorum. Çok özel bir oyuncu bence" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Milli futbolcu Bertuğ Yıldırımdan Fenerbahçe itirafı Teklif almıştım

Milli futbolcu Bertuğ Yıldırımdan Fenerbahçe itirafı Teklif almıştım

 

YORUM YAZ