MENÜ

Milan'dan Fenerbahçe'ye Krunic için akıl oyunları! Transferde ikinci perde

Ali Koç, Krunic'le ilgili yaptığı son açıklamada, “Yazın teklif ettiğimiz paraları şu anda teklif edecek durumda değiliz” diyerek Milan’a mesaj göndermişti. İtalyan ekibinin direktörü Geoffrey Moncada, dün konuyla ilgili olarak Fenerbahçe'ye akıl oyunları içeren mesajını yolladı. İşte tüm detaylar...

Milan'dan Fenerbahçe'ye Krunic için akıl oyunları! Transferde ikinci perde

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz transfer döneminden beri kadrosuna katmak istediği oyuncuların başında gelen Krunic için kış transfer döneminde de bir hamle yapması bekleniyordu. Sarı-Lacivertli takımdan, Boşnak yıldız için ikinci hamle geldi, ancak tam da bu noktada akıl oyuncuları devreye girdi ve transferin süreci değişti. Bu andan itibaren iki takım arasında, transfere dair akıl oyuncuları başladı. Öte yandan Fenerbahçe'nin, Bonucci ile bir görüşme gerçekleştirdiği haberi de gündeme bomba gibi düştü. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe, Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katmak istiyor. Taraflar, geçtiğimiz saatlerde bir görüşme gerçekleştirdiğini yazdı.

Milandan Fenerbahçeye Krunic için akıl oyunları Transferde ikinci perde

SEZON PERFORMANSI

Leonardo Bonucci sezon başında transfer olduğu Union Berlin'de 10 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı. Bundesliga temsilcisiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek 36 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Milandan Fenerbahçeye Krunic için akıl oyunları Transferde ikinci perde

Milan'dan Fenerbahçe'ye Krunic mesajı

Yıldız orta saha oyuncusu, el sıkıştığı Fenerbahçe’nin bir an önce Milan’la anlaşmasını bekliyor. Ancak iki kulüp arasında adeta akıl oyunları oynanıyor. Ali Koç, Rade Krunic’e ilgilerinin devam ettiğini belirterek, “Yazdan kalma bir konu. O dönem anormal paralar istediler. Biz şu anda, hem oyuncuya hem de kulübüne, yazın teklif ettiğimiz paraları teklif edecek durumde değiliz” demişti. Ardından Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli’den bir açıklama geldi. Yazın bu transferi engelleyen isim olan Pioli, bu kez tam tersi sözler sarf etti. Tecrübeli çalıştırıcı, “Krunic’in Empoli maçı kadrosunda yer almaması onun isteği değil, performansı nedeniyle benim seçimim. Takım arıyor olması hem bizim için hem de kendisi adına daha iyi” diyerek Fenerbahçe'ye mesaj göndermişti.

Haberin Devamı

Milandan Fenerbahçeye Krunic için akıl oyunları Transferde ikinci perde

Anlaşma ihtimali yüksek

Pioli’nin bu olumlu sözlerinin ardından Milan cephesinden bu kez pazarlığın kıran kırana süreceğine işaret eden bir açıklama geldi. Kulübün direktörü Goffrey Moncada, “Rade Krunic şu anda Milan’ın oyuncusu. Henüz onun için doğru teklifi almadık. Doğru teklif gelmediği sürece de Krunic buradan ayrılmayacak” diyerek Fenerbahçe’ye bir anlamda mesaj gönderdi. İki taraf da kendi şartlarını kabul ettirmeye çalışsa da ortak noktada bulunma ihtimalleri son derece yüksek görünüyor.

Milandan Fenerbahçeye Krunic için akıl oyunları Transferde ikinci perde

YORUM YAZ