MENÜ

Miha Zajc ve Mert Müldür, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi! Resmen açıklandı

Fenerbahçe iki transferi birden resmen duyurdu... Sarı-lacivertli kulüp sabah saatlerinde Miha Zajc ve Mert Müldür'ün transferlerini tamamlamak üzere İstanbul'a davet edildiğini açıklamıştı. İki futbolcu da gece geç saatlerde İstanbul'a geldi.

Miha Zajc ve Mert Müldür, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi! Resmen açıklandı

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Miha Zajc ve Mert Müldür ile anlaşmaya vardı. 2018-19 sezonundan beri Fenerbahçe forması giyen Slovenyalı orta saha oyuncusu ile 3 yıllık yeni sözleşme için anlaşmaya varıldı.

Haberin Devamı

TRANSFERLER ÜST ÜSTE 

Şu ana kadar Tadic, Dzeko, Becao, Szymanski gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katan Fenerbahçe, forvet hattına da Umut Nayir'i alarak Türk rotasyonu için seçenek oluşturmuştu.

Miha Zajc ve Mert Müldür, Fenerbahçe için İstanbula geldi Resmen açıklandı

FENERBAHÇE, ZAJC VE MERT MÜLDÜR'Ü AÇIKLADI

Sarı-lacivertliler, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen milli futbolcu Mert Müldür ve kulübü ile de prensip anlaşmasına vardı. Mert Müldür ve Miha Zajc, transferlerini tamamlamak üzere İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;

'2023-2024 sezonu yapılandırmasını sürdüren Profesyonel Futbol Takımızda; 2018-2019 sezonundan bu yana formamızı giyen oyuncumuz Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya varılmıştır.

Miha Zajc ve Mert Müldür, Fenerbahçe için İstanbula geldi Resmen açıklandı

Kulübümüz ayrıca Milli Futbolcu Mert Müldür’ün kalıcı transferi konusunda İtalya’nın Sassuolo kulübü ve futbolcu ile de prensip anlaşmasına varmıştır. İki futbolcu transferlerini tamamlamak üzere İstanbul’a davet edilmiştir.'

Haberin Devamı

MERT'İN BONSERVİSİ BELLİ OLDU

2019 yılında futbola başladığı Rapid Wien'den Sassuolo'ya 4.7 milyon euroya transfer olan Mert Müldür'ün Fenerbahçe'ye transfer bedeli de ortaya çıktı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığı bilgilere göre Sarı-Lacivertliler, Mert'in transferi için Sassuolo ile 3.5 milyon euro karşılığında anlaştı.

TRANSFERDE BÜYÜK SÜRPRİZ

4 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe'nin 4 yıllık anlaşmaya vardığı Mert Müldür geçtiğimiz sezon Sassuolo'da çok fazla forma şansı bulamadı ve İtalyan ekibiyle toplamda 3 maça çıktı. 2 kez ilk 11'de görev alan milli yıldız gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Miha Zajc ve Mert Müldür, Fenerbahçe için İstanbula geldi Resmen açıklandı


İSMAİL KARTAL'IN GÖZDESİ

Kartal, Kanarya’nın başına yeniden geçtikten sonra kontratı sona eren Miha Zajc’le yeniden anlaşılması konusunda yönetimle bir görüşme yapmıştı. Bundan önceki döneminde orta sahada ilk 11’inin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Zajc, normalde kariyerine başka bir takımda devam etmeyi planlıyordu. Ancak Kartal’ın gelişiyle Sloven orta saha oyuncusu fikir değiştirdi. Tecrübeli futbolcu, geçen sezon Kanarya adına 34 maça çıkarken, 5 gol ve 4 asistlik bir performans göstermişti.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELDİLER!

İki futbolcu da gece geç saatlerde İstanbul'a iniş yaptı. Yarın son detayların görüşülmesi ve iki yıldızın da sağlık kontrollerinden geçirilmesi bekleniyor. Sorun yaşanmadığı taktirde Mert Müldür 4, Zajc da 3 yıllık sözleşmeye imza atacak. 

Miha Zajc ve Mert Müldür, Fenerbahçe için İstanbula geldi Resmen açıklandı

YORUM YAZ