MENÜ

Mesut Özil geri dönüyor! Yıllar sonra yeniden...

Türkiye'de Fenerbahçe ve Başakşehir'de forma giyen Mesut Özil hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. 34 yaşında futbol kariyerini noktalayan Mesut Özil, yeşil sahalara geri dönüyor...

Mesut Özil geri dönüyor! Yıllar sonra yeniden...

Kariyerinde dev takımlarda forma giyen ve birçok başarıya imza atan Mesut Özil, son olarak Başakşehir'de oynayıp kariyerine noktayı koymuştu. İngiliz basınında çıkan habere göre Özil, sahalara geri dönüyor...

Haberin Devamı

MESUT ÖZİL'İN KARİYERİ

Almanya'da Schalke altyapısında futbola başlayan Mesut Özil, Werder Bremen'le adından söz ettirmiş ve kısa süre sonra Real Madrid'e transfer olmuştu. İspanyol devinde Ronaldo ve Benzema ile kariyerinin en özel sezonlarını geçiren Mesut Özil, 2013-2014 sezonunun başında Real Madrid'den ayrılarak Arsenal'in yolunu tuttu.

FENERBAHÇE VE BAŞAKŞEHİR'DE OYNADI

2020-2021 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu Başakşehir formasıyla kariyerini noktaladı. Muhteşem kariyerine 1 Dünya Kupası, 1 La Liga şampiyonluğu, 1 İspanya Kupası, 4 İngiltere Lig Kupası, 2 İngiltere Süper Kupası (Community Shield) ve 1 Almanya Kupası sığdıran Mesut Özil, 2022-2023 sezonunda sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile futbolu bıraktığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Mesut Özil geri dönüyor Yıllar sonra yeniden...

GERİ DÖNÜYOR

Daily Mail'de yer alan habere göre, 2023'te futbolu bırakan Mesut Özil, yaz aylarında 35 yaş üstü futbolcuların mücadele edeceği İngiltere'de düzenlenecek olan özel Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takım formasını giyecek.

8 ÜLKE BOY GÖSTERECEK

Habaerin detayında FIFA Dünya Kupası'nın geçmiş şampiyonları İngiltere, Arjantin, Brezilya, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya ve Uruguay'ın katılacağı sekiz takımlı, özel turnuvada Dünya Kupası tarihine adını yazdırmış efsane isimler forma giyecek.

Almanya adına Mesut Özil'in yanı sıra Sami Khedira ve Kevin Kuranyi gibi isimlerin yer almasının beklendiği turnuvada, Ronaldinho, Michael Owen, Steve McManaman, Marco Materazzi ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Lugano'nun forma giymesi bekleniyor.

Mesut Özil geri dönüyor Yıllar sonra yeniden...

Mesut Özil geri dönüyor Yıllar sonra yeniden...

YORUM YAZ