Mert Hakan Yandaş'dan bu sabah olay paylaşım: 5'e1 dayak yerken...

Dün akşam Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 yenerek şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdığı nefes kesen derbiye, yaşanan kavgalar damga vurdu. Daha maç öncesi Mert Hakan Yandaş ile Kerem Aktürkoğlu arasında bir arbede yaşandı. Gerginlik tüm gece devam ederken Mert Hakan Yandaş bu sabah sosyal medyadan Kerem'e bir gönderme yaptı.

Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 yendiği derbiye, maç öncesi ve sonrası yaşanan olaylar da damga vurmuştu. Mert Hakan ile Kerem arasında yaşanan kavga sonrası Fenerbahçeli oyuncudan bu sabah dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Haberin Devamı
Mert Hakan Yandaş'ın koridordaki görüntüleri ortaya çıktı!

GERGİNLİK MAÇ ÖNCESİ BAŞLADI

Daha maç başlamadan, ısınma sırasında Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında sahada gerginlik çıktı. Kerem Aktürkoğlu ve Mert Hakan Yandaş tartışma yaşarken teknik ekip diğer futbolcular ikiliyi ayırmaya çalıştı.

Mert Hakan Yandaşdan bu sabah olay paylaşım: 5e1 dayak yerken...

KEREM VE MERT HAKAN TARTIŞTI

Zemin kontrolü için sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolcular, taraftarlarını selamladı. Mert Hakan Yandaş, kendisine yapılan küfürlü tezahüratlara Fenerbahçe armasını göstererek karşılık verdi. Bunun üzerine Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı, Mert Hakan Yandaş'a sert tepki gösterdi. Futbolcular arasında yaşananlar fiziki müdahaleye döndü. Çıkan kavgayı iki takım futbolcuları ve yetkilileri ayırmaya çalıştı. Olay daha da büyüyerek soyunma odasının koridorlarına taşındı.

Haberin Devamı

MERT HAKAN’DAN OLAY PAYLAŞIM

Bu olaylara göndermede bulunan Mert Hakan Yandaş, bu sabah saatlerinde sosyal medya hesabından Kerem’i hedef alan bir paylaşımda bulundu.

KEREM: KORKAK HERİF

Dün akşam maçtan sonra sosyal medyada Kerem Aktürkoğlu'nun stadyumdan ayrılırken bir videosu paylaşıldı. Kerem’in mixed zone’dan geçerken ‘Korkak herif’ dediği duyuldu.

Mert Hakan Yandaşdan bu sabah olay paylaşım: 5e1 dayak yerken...

Twitter üzerinden bu videoyu alıntılayan Mert Hakan Yandaş ise, gülücük emojisiyle birlikte ‘5e1 dayak yerken’ ifadelerini kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIM

YORUM YAZ