MENÜ

Ludogorets- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Fenerbahçe, Süper Lig'de Trabzonspor derbisinde aldığı 3-2'lik mağlubiyetin ardından Avrupa arenasına geri dönüyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde konuk olacakları Bulgaristan ekibi Ludogorets'i yenerek moral depolamanın planlarını yapıyor. Mücadele öncesinde, 'Ludogorets- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?' soruları soruluyor. Tüm bu soruların yanıtları, muhtemel 11'ler ve daha fazlası fanatik.com.tr'de...

Ludogorets- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Sarı-Lacivertli temsilcimiz, Bulgaristan'da UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu müsabakasında Ludogorets'e konuk olacak. Avrupa'da bu sezon oynadığı 3 maçını da kazanan Kanarya, Bulgaristan deplasmanından da puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe, bir üst tura yükselmek için Ludogorets'i mağlup edip rahat bir nefes alma hedefiyle sahaya çıkacak. Bulgar ekibi ise Sarı-Lacivertli temsilcimizi devirerek grupta kartları yeniden dağıtmanın hesaplarını yapıyor. Bu maça dair tüm detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

ÖZBEK'TEN ALİ KOÇ'A YANIT!

Ludogorets- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Huvepharma Arena'da saat 23.00'te başlayacak olan Ludogorets-Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi Ligi H Grubu 4. maçı 9 Kasım Perşembe günü Exxen'den canlı yayınla ekranlara gelecek. 

Ludogorets- Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi-Samuel, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Ferdi, Zajc, Crespo, Szyamanski, Kent, Cengiz Ünder, Batshuayi. 

Ludogorets: Sluga, Nedyalkov, Son, Russo, Verdon, Gonçalves, Duah, Pedrinho, Caio, Delew, Rwan. 

Eğribayat görev bekliyor

İsmail Kartal, Konferans Ligi’nde kaleyi genelde İrfan Can Eğribayat’a devretti. Dominik Livakovic’in son haftalarda beklenen seviyede olmamasının da etkisiyle perşembe günü eldivenleri yine Erğibayat giyebilir. Antrenmanlarda sıkı bir şekilde çalışan 25 yaşındaki file bekçisi, hocasının görev vermesini sabırsızlıkla bekliyor. Adana Demir deplasmanında İsmail’in cezalı, Serdar’ın sakat ve Samet’in formsuz olması nedeniyle 3. yerlinin İrfan Can Eğribayat olması ihtimali de var.

Haberin Devamı

Ludogorets- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda (Muhtemel 11ler)

Kartal 11'ini belirliyor

Fenerbahçe, Ludogorets ve Adana Demir maçlarıyla birlikte Milli araya girecek. Ancak özellikle perşembe günü Bulgaristan deplasmanında oynanacak karşılaşma, kadro kurma açısından İsmail Kartal’ı fazlasıyla zorlayacak. Becao, Djiku, Serdar ve Fred sakat. Henüz iyileşmeyen Mert Hakan Yandaş’ın da bu karşılaşmaya yetişmesi zor görünüyor. Öte yandan Samet Akaydın ile Mert Müldür de UEFA’ya bildirilen kadroda yer almadıkları için takımlarını yalnız bırakacak. Ludogorets deplasmanında savunma hattında Samuel, Oosterwolde ve Ferdi’nin yeri garanti. İsmail ile Crespo’dan biri stoperde, diğeri ise orta sahada görev yapacak gibi görünüyor. 17 yaşındaki Yusuf Akçiçek de yedek stoper olabilir. Zajc’ın da 11’de oynayacağı düşünüldüğünde, orta saha için de A takımdan yedek kalmayacak.

Ludogorets- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda (Muhtemel 11ler)

Gençler kulübede

UEFA B listesinde isimleri yer alan altyapı oyuncuları Muhammet İmre, Kaan Akyazı ve Efekan Karayazı’nın kulübede yer almaları muhtemel. İsmail Kartal’ın hücum hattında da rotasyona gitmesi bekleniyor. Cengiz Ünder, Ryan Kent ve Michy Batshuayi, formaya yakın isimler. Forvet arkasında ise Szymanski ile İrfan Can Kahveci arasından seçim yapılacak.

Haberin Devamı

Rakipler ne yaptı?

Konferans Ligi H Grubu’nda Fenerbahçe’nin rakipleri olan 3 takım hafta sonunda kendi liglerinde sahaya çıktı. Teknik adam değişiminden sonra toparlanan Ludogorets, Krumovgrad’ı 1-0 mağlup ederek Bulgaristan Ligi’nde zirveye yerleşti. Danimarka’da Nordsjaelland, taraftarı önünde Vejle’yi Schjelderup’un tek golüyle devirdi. Slovkya’da ise Spartak Trnava, konuk ettiği Moravce’yi Elayı’nun sayısıyla devirmeyi başardı.

Kwadwo Duah çok formda

İsviçreli forvet, Ludogorets’in bu sezonki en flaş transferiydi. Ancak gelir gelmez temmuz ayında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı. Kwadwo Duah, yavaş yavaş oynamaya ve form tutmaya başladı. 26 yaşındaki oyuncu, son dönemde performansını iyice artırdı. Duah, Slavia Sofya maçında 2 kez ağları sarsıp galibiyeti getirdikten sonra Krumovgrad karşısında da takımının tek sayısını kaydetti. Golcü oyuncunun, Fenerbahçe maçında 11’de başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Ludogorets- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda (Muhtemel 11ler)

Kahveci’den müjdeli haber

Peş peşe sakatlık haberleriyle sarsılan Fenerbahçe’de herkesi korkutan son isim İrfan Can Kahveci olmuştu. Milli yıldız, Trabzonspor maçının son anlarında şut çektikten sonra sakatlık yaşayarak 89. dakikada kenara gelmişti. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu detaylı bir kontrolden geçirildi. İrfan’ın herhangi bir sorunu olmadığının tespit edilmesi, İsmail Kartal’a rahat bir nefes aldırdı. Başarılı oyuncu, hocasının görev vermesi halinde Ludogorets karşısında sahaya çıkabilir.

Ludogorets- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda (Muhtemel 11ler)

YORUM YAZ