MENÜ

Lucescu'dan sürpriz Fenerbahçe itirafı! Her şeyi açıkladı

Daha önce Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş'ın yanı sıra Türkiye Milli Takımı'nı çalıştıran ve şu anda Dinamo Kiev'in başında olan tecrübeli teknik direktör Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı geldi. Rumen hoca, Beşiktaş ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçından önce Sarı-Lacivertli ekipten teklif aldığını bir kez daha duyururken yapılan görüşmeyi de açıkladı. İşte tüm detaylar...

Lucescu'dan sürpriz Fenerbahçe itirafı! Her şeyi açıkladı

Ülkemizde Beşiktaş ve Galatasaray'da başarılı sezonlar geçiren ve Türkiye Milli Takımı'nı da çalıştırarak Türk futbolunu yakından tanıyan Rumen Hoca Lucescu'dan çok konuşulacak Fenerbahçe itirafı geldi. Tecrübeli hoca, Fenerbahçe ile yaptığı görüşmeyi bir kez daha itiraf etti. 

Haberin Devamı

Daha önce ülkemizde A Milli Takım, Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran Lucescu, Fenerbahçe'den teklif aldığını daha önce de açıklamıştı.

'BU İNSANLARA İHANET EDEMEM'

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan çatışmalara karşın Dinamo Kiev'den ayrılmaması hakkında sorulan bir soruya yanıt veren Lucescu, "Neden ayrılmayı reddettim? Bu insanlara ihanet edemem" demişti.

Lucescudan sürpriz Fenerbahçe itirafı Her şeyi açıkladı

'FENERBAHÇE İSTEDİ ANCAK..'

Lucescu sözlerini, "Fenerbahçe benimle sözleşme imzalamak istedi ancak ben kabul etmedim. Benim yerim burası. Kiev'i yarı yolda bırakamazdım" ifadeleriyle sürdürmştü.

Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Roberto De Zerbi hatırlatılan Lucescu, "O genç ve kararını verdi. Son iki yılda, başka yabancı antrenörler de Ukrayna takımlarından ayrıldı. Shakhtar Donetsk'te çalıştığımda, 2014 yılında ben de bunu yaşadım" cevabını vermişti. 

Haberin Devamı

LUCESCU'DAN BİR İTİRAF DAHA!

Dinamo Kiev'in başında Beşiktaş'ın karşısına çıkacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi maçından önce konuşan Mircea Lucescu, Dinamo Kiev'de çalıştığı dönemde Jorge Jesus'tan önce Fenerbahçe'den sözleşme teklifi aldığını itiraf etti.

Lucescudan sürpriz Fenerbahçe itirafı Her şeyi açıkladı

'BENİM YERİM BURASI'

77 yaşındaki teknik direktör, "Neden ayrılmayı reddettim? Bu insanlara ihanet edemem. Fenerbahçe benimle sözleşme imzalamak istedi ancak ben kabul etmedim. Benim yerim burası. Neredeyse bir yıllık çatışmalardan sonra durum şimdi normal görünüyor. Ancak stadyumlarda taraftarların olması artık söz konusu değil" diyerek bir kez daha Ukrayna'da kalacağını gösterdi.

LUCESCU'NUN KARİYERİ

Romanya Milli Takımı'nda teknik direktörlük kariyerine başlayan Mircea Lucescu daha sonra sırasıyla Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bükreş, Inter, Galatasaray, Beşiktaş, Shakhtar Donetsk, Zenit ve Türkiye Milli Takımı'nı çalıştırdı.

Lucescudan sürpriz Fenerbahçe itirafı Her şeyi açıkladı

YORUM YAZ