MENÜ

Union SG - Fenerbahçe maçı Özeti - Fenerbahçe Union Saint-Gilloise Maçı Kaç Kaç Bitti, FB UEFA Konferans Ligi İstatistikleri...

Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçı ile UEFA Konferans Ligi heyecanında Fenerbahçe, Belçika takımı Union Saint Gilloise'i 3-0'lık skorla geçti. Batshuayi sahneye çıktı, Oosterwolde harika bir gole imza atarken Tadic penaltıdan farkı 3'e çıkardı. Kanarya, rövanş maçı öncesinde harika bir zafer elde etti. Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçına dair tüm detaylar haberimizde...

Union SG - Fenerbahçe maçı Özeti - Fenerbahçe Union Saint-Gilloise Maçı Kaç Kaç Bitti, FB UEFA Konferans Ligi İstatistikleri...
Maç bitti!

Fenerbahçe, Belçika ekibi Union SG'yi 3-0'la geçti. Rövanş maçı öncesinde büyük bir avantaj elde etti.

Tadic penaltıdan farkı 3'e çıkardı!

Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Tadic, topu ağlarla buluşturdu ve Fenerbahçe, 3-0 öne geçti. 

Oosterwolde'den müthiş bir gol!

Hollandalı oyuncu, hem savunmada hem de hücumda müthiş bir katkı sağladı. topu, yaklaşık 80 metre sürdü, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlarla buluşturdu. 

Haberin Devamı
Oosterwolde'den müthiş hamle!

Union SG soldan hızlı geldi. Oosterwolde, araya girdi ve topu kornere yolladı. Rakibe, yine geçit yok!

Ferdi'den bir şut!

Fenerbahçe'de sol kanattan Ferdi, etkili geldi. Topu sağına doğru çekip vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak üstten auta gitti. 

Union SG'den tehlikeli atak!

Fenerbahçe kalesine hızla gelen ev sahibi ekipte kullanılan korner atışı sonrasında yakın mesafeden vurulan kafa vuruşunu Livakovic kurtarırken Fred, topu uzaklaştırdı.

Haberin Devamı
Union SG kalabalık geliyor!

Bu dakikalarda ev sahibi ekip Union SG, çok adamla Fenerbahçe kalesine hızla gelmeye çalışsa da temsilcimizde Djiku ve Osayi-Samuel araya girerek pozisyonların tehlike yaratmasına izin vermedi.

Fenerbahçe, Tadic'le tehlikeli geldi!

Fred'in kaptığı topla buluşan Batshuayi, hemen sol taraftaki Tadic'e doğru oynadı. Yıldız oyuncu, sol taraftan ceza sahasına girdi. ortasını yaptı, savunma karşıladı. Ardından kaleye vurdu ve top yan ağlarda aldı.

İkinci yarı başladı!

Mücadelede ikinci yarının ilk düdüğü geldi.

Haberin Devamı
İlk yarı bitti!

Fenerbahçe, ilk yarıyı Batshuayi'nin attığı golle 1-0 önde tamamladı. 

Fred'den etkili şut!

Fenerbahçe'de Szymanski'nin pasıyla Fred gelişine vurdu. Top, kalecinin sağından çok az farkla dışarıya gitti.

Oosterwolde'den geçit yok!

Union SG, soldan etkili geldi. Ceza sahası içinde Oosterwolde araya girerek tehlikenin büyümesine izin vermedi.

Haberin Devamı
Ferdi soldan etkili geldi!

Oyuna girer girmez topla buluşan Ferdi, sol taraftan hızla rakip kaleye yaklaştı. Vuruşunu yaptı, ancak top kalecinin solundan dışarıya gitti.

Çağlar sakatlandı!

Fenerbahçe'de maça çok iyi başlayan Çağlar Söyüncü, adalesindeki çekme nedeniyle kendisini yere bıraktı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yerine, Ferdi Kadıoğlu dahil oldu.

Savunma karşıladı!

Puertas'ın kullandığı korner atışında top tehlikeli noktaya geldi. Ancak, Çağlar topu uzaklaştırdı. 

Haberin Devamı
Fenerbahçe oyunun kontrolünü aldı!

Batshuayi'nin golüyle öne geçen Fenerbahçe, bu dakikalarda top çeviriyor ve temponun çok fazla yükselmesine olanak vermiyor. 

Batsman sahnede!

Fenerbahçe'nin Avrupa golcüsü Batshuayi, Çağlar'ın indirdiği topa yakın mesafeden vuruşunu yaptı. Belçikalı golcü, topu tavana doğru ağlarla buluşturdu.

Bir vuruş! Üstten aut

Union SG'nin kullandığı korner atışında ceza sahasında kafa vuruşu geldi. Top, üstten auta çıktı.

Fenerbahçe soldan geldi!

Sol kanattan Tadic ve Oosterwolde iyi paslaşarak rakip kaleye yaklaştı. İçeriye doğru yapılan ortada Osayi-Samuel vuruşunu yapamadı.

Union baskılı başladı!

Ev sahibi ekip, Fenerbahçe karşısında baskılı başladı. Temsilcimiz, ayağa paslarla çıkan rakibinin tehlike yaratmasına izin vermedi.

Sahaya madde yağdı!

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe karşılaşması sahaya atılan maddeler nedeniyle yaklaşık 2 dakika gecikmeli başladı.

Maç başladı!

Hakem düdüğünü çaldı ve zorlu randevu başladı. 


CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

11'ler belli oldu!

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Djiku, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, Cengiz, Tadic, Batshuayi

Union Saint Gilloise: Moris, Sykes, Burgess, Machida, Castro-Montes, Vanhoutte, Sadiki, Teklab, Amoura, Nilsson, Puertas

Union Saint Gilloise Fenerbahçe Maçı saat kaçta?

Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçıyla ülkemizin Avrupa Kupaları'ndaki heyecanı devam ediyor. Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren, Türkiye Kupası'na veda eden Fenerbahçe, Avrupa Kupaları'nda mücadele eden tek takım olarak Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint Gilloise'e konuk oluyor. Union Saint Gilloise Fenerbahçe Maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? gibi merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Union Saint Gilloise Fenerbahçe Maçı 07 Mart 2024 saat 23:00'te Exxen'den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Portekiz hakem Joao Pinheiro yönetecek.

Biletleri Michy Batshuayi aldı

Fenerbahçe Kulübü’nün Union Saint-Gilloise maçı için futbolculara dağıttığı tüm biletleri Michy Batshuayi aldı. Belçikalı futbolcunun, ülkesinde oynanacak karşılaşmaya, ailesi ve yakın arkadaşlarını davet ettiği öğrenildi. 21 bin 500 kişilik Lotto Park Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Batshuayi’nin 50 civarında yakını tribünden izleyecek.

Batshuayi: Ailem maçta olacak
Benim açımdan büyük mutluluk burada olmak. Ailem yarın maçta olacak. Böyle bir ambiyansta maç oynamak benim için büyük bir keyif olacak. Benim büyüdüğüm yer burası. Beni izleyenlerin önünde iyi bir performans ortaya koymak istiyorum. Hocamızla iyi anlaşıyorum. Bana fazlasıyla güveniyor. Elbette her oyuncu gibi ben de oynamak istiyorum. Oynayarak da gol atmak istiyorum. Hocamız beni ne zaman kullanması gerektiğini iyi biliyor. Netice itibariyle patron o.

Yapay Zeka Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçını değerlendirdi

Sarı - lacivertlilerin deplasmanda oynayacağı bu zorlu mücadeleyi Google'ın yapay zeka robotu Gemini'ye sorduk.

Union Saint-Gilloise: Belçika Jupiler Pro League'de zirvede yer alan ve bu sezon Avrupa'da da adından söz ettiren bir takım.

Fenerbahçe: İsmail Kartal yönetiminde istikrarını yakalayan ve Süper Lig'de zirve takibini sürdüren bir takım.

MAÇIN ANALİZİ
İlk Yarı: Fenerbahçe, ilk yarıda topa daha fazla sahip olan ve oyunu domine eden takımdı. Ancak Union Saint-Gilloise de etkili kontra ataklarla tehlike yarattı. İlk yarı 0-0 skorla tamamlandı.

İkinci Yarı: Fenerbahçe, ikinci yarıya da hızlı başladı ve 55. dakikada Dusan Tadic ile öne geçti. Bu golden sonra Union Saint-Gilloise daha da atak oynamaya başladı. 75. dakikada Fenerbahçe'nin kendi kalesine attığı golle maç 1-1'e geldi.

Fenerbahçe'den maç günü paylaşımı
Fenerbahçe hazırlıkları tamamladı

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında yarın deplasmanda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile oynayacağı maçın hazırlıklarını müsabakanın oynanacağı RSC Anderlecht Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

YORUM YAZ