Fenerbahçe'den Mert Hakan kararı ve Beşiktaş'ta Gedson'a sürpriz talip! Merakla bekleniyordu, belli oldu

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Süper Lig biter bitmez Jose Mourinho ile anlaşırken, son şampiyon Galatasaray sessiz sedasız görüşmeleri sürdürüyor. Yeni hocası Van Bronckhorst ile yeni bir sezona hazırlanan Beşiktaş'ta da büyük hareketlilik var. Trabzonspor, Avcı yönetiminde kadro planlaması oluşturdu. İşte Süper Lig'de günün öne çıkan bomba transfer haberleri sizlerle...

Fenerbahçe'den Mert Hakan kararı ve Beşiktaş'ta Gedson'a sürpriz talip! Merakla bekleniyordu, belli oldu
GEDSON'A SÜRPRİZ TALİP

Zenit, Beşiktaş forması giyen Gedso Fernandes için resmi görüşmelere başladı. Rus kulübü ayrıca Bakhtiyar Zynutdinov için de resmi temasta bulunuyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Zenit'in iki oyuncuyu da renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

25 MİLYON EURO GELİR BEKLENİYOR

Beşiktaş'ın Gedson Fernandes için 20 milyon euro istediği belirtildi. Portekizli orta saha oyuncusuna Arabistan ve Avrupa kulüplerinden de ilgi var. Zaynutdinov için ise Beşiktaş'ın 4.5 milyon euroya kadar bonservis istediği gelen bilgiler arasında. 2 oyuncunun satılmasıyla yaklaşık 25 milyon euroluk bir gelir bekleniyor.

MERT HAKAN'DAN 2 YILLIK İMZA

Fenerbahçe'de geleceği merak edilen Mert Hakan Yandaş'la ilgili son karar verildi. Fenerbahçe'de yeniden başkan seçilen Ali Koç'un 'takımın komutanı' diye adlandırdığı milli futbolcu ile yeniden sözleşme imzalanacak.

Sarı-lacivertliler, 29 yaşındaki futbolcu ile yeni sözleşme için anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile iki yıllık sözleşme imzalayacak.

2020 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan Mert Hakan Yandaş, sarı-lacivertli takımla çıktığı 122 maçta 10 gol attı ve 21 asist yaptı.

EZELİ RAKİPLER YILDIZ FUTBOLCUNUN PEŞİNDE

Beşiktaş ve Trabzonspor Meksikalı santrfor Raul Jimenez ile masaya oturdu.

Club America'nın da ısrarla istediği 33 yaşındaki golcü, ülkesine dönmek ile Avrupa'da kalmak arasında bir tercih yapacak.

Bu sezon 29 resmi maça çıkan Meksikalı golcü 7 gol atabildi.

Haberin Devamı
ARDA TURAN G.SARAY'IN YILDIZINI İSTİYOR

Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen Portekizli yıldız Sergio Oliveira, hakkında çıkan Eyüpspor iddialarını yalanlamıştı. Oliveira'nın yalanlamasına karşın Süper Lig'in yeni ekibi, Portekizli orta sahanın peşini bırakmadı.

İKNA ETMEYE ÇALIŞACAKLAR

Galatasaray'a kiralama teklifi yapmayı düşünen Arda Turan'ın takımı, 32 yaşındaki orta sahayı da projeyle ikna etmek istiyor. Galatasaray, 2026'ya kadar sözleşmesi olan Oliveira'nın ayrılığına onay verecek. 32 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 24 maçta 2 gol 2 asistlik performans gösterdi.

İŞTE BRONCKHORST'UN İLK TRANSFERİ

Takımın başına Hollandalı teknik adamı getiren siyah-beyazlılar, transferde ilk hamlesini yaptı. Siyah-beyazlı yönetim deneyimli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme için el sıkıştı.

Beşiktaş transferde ilk imzayı Gabriel Paulista’ya attırmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Atletico Madrid’le sözleşmesi biten 33 yaşındaki Brezilyalı stoperle her konuda anlaşma sağladı. Devre arasında transferi gündeme gelen ancak son dakikada 6 aylığına Atletico Madrid’e giden deneyimli futbolcu, Beşiktaş’ın teklifini bu kez kabul etti. Bronckhorst’un kadrosunda görmek istediği başarılı futbolcuyla 2 yıllık sözleşme için anlaşmaya varıldığı belirlendi.

FENERBAHÇE'DEN İLK RESMİ HAMLE

Fenerbahçe'de olağan seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Ali Koç, transfer çalışmalarına kaldığı yerden başlıyor. Ali Koç ve yönetimi, Jose Mourinho'nun listesi doğrultusunda harekete geçecek. Ali Koç ve yönetimi, Jose Mourinho'nun listesi doğrultusunda harekete geçecek.

İLK SIRADA O VAR
Jose Mourinho'nun önceliği savunma ve orta sahaya verdiği ve 6 numara için listenin ilk sırasına Tottenham'dan eski öğrencisi Pierre-Emile Hojbjerg'in adını yazdığı öğrenildi.Taraflar bu hafta sonu İngiltere'de bir araya gelecek ve transfer için ilk resmi adım atılacak.

FENERBAHÇE'DEN 8 MİLYON EURO
İngiliz ekibiyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe'nin 8 milyon euro teklif edeceği öğrenildi. Tottenham ise İtalyan ekibi Napoli'nin de talip olduğu Danimarkalı orta saha için 14 milyon euro istiyor.

39 MAÇTA SÜRE BULDU
28 yaşındaki futbolcu, geride kalan sezonda Tottenham'da 39 maçta süre buldu.

Haberin Devamı
ERSUN YANAL'DAN BELHANDA BOMBASI

1. Lig'in yeni takımı Amedspor yeni sezon için teknik direktör Ersun Yanal ile anlaştı. Ersun Yanal ile anlaşan Amedspor için Younes Belhanda iddiası gündeme geldi. Başkan Aziz Elaldı, Belhanda için açıklama yaptı.

BELHANDA AÇIKLAMASI
Younes Belhanda iddiaları için ise Başkan Elaldı, "Ersun Yanal'ın da içinde olduğu bir transfer komitemiz olacak. Amedspor olarak transferde ilk tercihimiz karakterli futbolcuları kadromuza katmak. Younes Belhanda'yı kadromuzu görmek isteriz. Belhanda çok önemli bir isim. Bu isimlerle görüşme noktasında ne olur bilmiyorum" cevabını verdi.

"SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ"
Taraftara mesaj veren Aziz Elaldı, "Bir hafta sonra kombine satışımız olacak. Kombinelerimiz hemen tükenecektir. Bizim bir iddiamız var. Amedspor olarak Türkiye'nin herhangi bir ilçesinde 10 bin taraftara oynarız. Taraftarımız sabırlı olsun. İlk kez çıktığımız ligde sezonun sonunda ilk 2 olur, Play-Off olur, Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

GALATASARAY'A DÜNYA YILDIZI BEDAVAYA

24.şampiyonluğun ardından hız kesmeden transfer harekatına başlayan Galatasaray'da, çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kadrodaki eksiklikleri Okan Buruk'un önderliğinde doldurmaya çalışan sarı-kırmızılılar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Cimbom'un transfer listesinde yer alan Youssouf Fofana, kulübü Monaco ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.

İTALYANLAR DUYURDU
Fabrizio Romano'nun haberine göre, Fofana'nın Monaco'dan ayrılık kararını hem kulüp hem de oyuncu tarafının doğruladığı belirtildi. Fofana'nın kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği ancak şu anda transfer için ileri düzeyde bir görüşme olmadığı kaydedildi.

OKAN BURUK ISRARCI
Öte yandan 25 yaşındaki Fransız oyuncunun transferini Okan Buruk’un çok istediği öğrenildi. Monaco’nun üç sezon önce Strasbourg’dan 15 milyon Euro'ya transferi olan Fofana’nın, özellikle Cim-Bom’un orta sahasına büyük katkı sağlayabilecek bir isim olduğu dile getiriliyor.

 

yrıca Fofana'yı isteyen sadece Galatasaray değil. Sarı-kırmızılıların bu yarıştaki en büyük rakibi İngiliz devi Arsenal. Güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olarak gösterilen Fofana'nın Monaco ile mevcut sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyordu futbolcu

YORUM YAZ