MENÜ

(ÖZET) KANARYA 3 PUANI KAPTI! Hatayspor - Fenerbahçe maç sonucu 0-2

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Mersin'de Hatayspor'un konuğu oldu. Sarı-Lacivertli ekip, Osayi-Samuel ve Cengiz Ünder'in kaydettiği gollerle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. İsmail Kartal'ın öğrencileri, alınan bu galibiyetin ardından maç fazlasıyla Galatasaray'ı 1 puan geçerek 73 puanla Süper Lig'in zirvesine kuruldu. Hatayspor - Fenerbahçe maçına dair tüm detaylar haberimizde...

Maç bitti!

Fenerbahçe, Hatayspor'u Osayi-Samuel ve Cengiz'in golleriyle 2-0 mağlup etti. 

Mert Hakan ortaladı, savunma karşıladı!

Fenerbahçe'de sağ kanattan Mert Hakan Yandaş ortasını yaptı, Hatayspor savunması topu kornere yolladı. 

Halil vurdu, Livakovic çıkardı!

Hatayspor'da Halil Dervişoğlu, ceza sahası yayından vuruşunu yaptı. Livakovic, soluna doğru uzanarak topu çıkardı. 

Haberin Devamı
Szymanski vurdu, çizgiden çıktı!

Fenerbahçe'de Szymanski, bu kez Erce'yi geçti. Ancak savunmada Recep Burak Yılmaz'ı geçemedi. Burak, kaleye doğru giden topu çizgiden çıkardı. 

Mert Hakan karşı karşıya kaçırdı!

Fenerbahçe'de Mert Hakan, ceza sahası içinde Erce'yle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top sağdan auta çıktı. 

Halil Dervişoğlu kaçırdı!

Hatayspor, ikinci yarıya baskılı başladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Halil, gelişine vurdu. Top, üstten auta çıktı. 

Haberin Devamı
İkinci yarı başladı!

Mücadelede ikinci yarı başladı. 

İlk yarı bitti!

Mücadelede ilk yarı, Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. 

Cengiz, farkı 2'ye çıkardı!

Fenerbahçe'de solda Tadic, topu aldı. İçeriye doğru ortasını yaptı. Cengiz Ünder, topun gelişine Erce'nin soluna doğru düzgün bir vuruş yaptı ve takımını 2-0 öne geçirdi. 

Haberin Devamı
Osayi-Samuel attı, Fenerbahçe öne geçti!

Fenerbahçe'de Edin Dzeko sol taraftan ceza sahası içine girdi, içeriye doğru çevirdiği top Erce'yi geçti. OSayi-Samuel, altıpas üzerinden vuruşunu yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi. 

Ferdi vurdu, yine Erce!

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu sol kanattan hızlı geldi, vuruşunu yaptı. Erce bir kez daha gole izin vermedi. 

Szymanski karşı karşıya kaçırdı!

Fenerbahçe'de Szymanski, Ferdi Kadıoğlu'nun pasıyla Hatayspor kalecisi Erce'yle karşı karşıya kaldı. Ancak Erce, gole izin vermedi. 

Haberin Devamı
Maç başladı!

Hakem Atilla Karaoğlan düdüğünü çaldı ve maç başladı.

11'ler açıklandı!

İşte ilk 11'ler

Hatayspor: Erce, Rivas, Kilama, Maksimovic, Cumali, Görkem, Massanga, Ömer Faruk, Strandberg, Fernandes, Halil

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Çağlar, İsmail, Mert Hakan, Szymanski, Cengiz, Tadic, Dzeko

Haberin Devamı
Fenerbahçe sarı forma ile sahada
Ligde 8. randevu

Süper Lig’de 4. sezonunu yaşayan Hatayspor ile Fenerbahçe, ligde 7 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 1’i hükmen 6 defa sahadan galip ayrılırken, 1 maç da berabere sonuçlandı. Rakibi karşısında mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe, rekabette 17 gol atarken, Hatayspor ise 4 kez gol sevinci yaşadı. Ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip, 4-2’lik skorla kazanmıştı.

Fenerbahçe deplasmanda kaybetmedi

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 13 maça çıktı. Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Antalyaspor ve Çaykur Rizespor’u mağlup eden sarı-lacivertliler, Adana Demirspor ile berabere kalarak 37 puan topladı. Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı maçlarda rakip fileleri 30 kez havalandırdı. Kanarya, dış sahada oynadığı 9 lig maçında ise kalesini gole kapattı.

Hatayspor'un maç günü paylaşımı
Maç saat kaçta?

Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Hatayspor Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Hatayspor maçıyla ilgili saat kaçta, hangi kanalda bilgisi haberimizde. 02 Mart 2023 Cumartesi günü saat 19:00'da Mersin Stadyumu'nda oynanacak. Hatayspor Fenerbahçe maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Hatayspor Fenerbahçe maçıyla ilgili dakika dakika tüm skorlar haberimizde yer alacak...

VAR hakemi belli oldu

Hatayspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Onur Özütoprak oldu. Mustafa Öğretmenoğlu da AVAR'da görev yapacak.

Fenerbahçe'nin maç günü paylaşımı
Volkan Demirel 5. kez rakip

Kariyerinin 17 senesini Fenerbahçe’de geçiren Volkan Demirel, 525 resmi maçta Sarı-Lacivertliler’in kalesini korumuştu. Hatayspor’u çalıştıran 42 yaşındaki teknik adam, bu akşam efsanesi olduğu kulübe karşı 5. kez rakip olacak. Demirel, teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe’ye karşı daha önce 4 kez mücadele verdi. Genç çalıştırıcının takımları 2 maçta Kanarya ile berabere kalırken, 2 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Volkan Demirel bu akşam Fenerbahçe karşısında ilk zaferini almaya çalışacak.

Dzeko'dan moral konuşması

Takım konuşması yapan Edin Dzeko, “Hedefimiz tüm kulvarlarda sonuna kadar gitmekti. Ancak Türkiye Kupası’nda yol kazası yaşadık. Kötü bir yenilgi aldık. Gerekli dersleri çıkarıp bunu bir an önce unutmamız lazım. Çünkü önümüzde kazanabileceğimiz 3 kupa daha var” dedi. Dzeko, birlik olmaları gerektiğinin altını çizerek, “Birlik olduğumuzda neler yapabileceğimizi, neler başardığımızı kırdığımız rekorlarla, tarihi galibiyet serileriyle gösterdik. Hatayspor maçında bunu yeniden ispatlayalım. Birlikte mücadele ederek, taraftarımızın da desteğiyle her şeyi başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ