MENÜ

FENERBAHÇE'DEN HATA YOK! (ÖZET) Fenerbahçe - Adana Demirspor maç sonucu: 4-2

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Olaylı Trabzonspor maçı sonrası ilk sınavına çıkan Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de Mavi Şimşekler'i 6 gol atılan maçta 4-2 devirdi, lider Galatasaray'a nefes aldırmadı, takibini sürdürdü.

FENERBAHÇE'DEN HATA YOK! (ÖZET) Fenerbahçe - Adana Demirspor maç sonucu: 4-2

 Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor ile karşılaştı. Ligde oynadığı son 5 maçta sahadan 3 puanla ayrılan Kanarya, Mavi Şimşekler karşısında da hata yapmadı, 4-2 kazandı.

Haberin Devamı
FENERBAHÇE KAZANDI, ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ!

Milli aranın ardından yoğun bir tempoya girmeye hazırlanan Sarı Lacivertliler'de ilk sınav zorlu Adana ekibiydi. İsmail Kartal ve öğrencilerinin olaylı Trabzonspor maçı sonrasındaki ilk karşılaşmasında nasıl bir görüntü vereceği merak konusuydu. Kanarya, Kadıköy'de Mavi Şimşekler karşısında çok zorlanmadı. Fenerbahçe; Alexander Djiku, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Serdar Dursun'un golleriyle 4-2 kazandı. Demir'in iki sayısı ise Mario Balotelli ile Yusuf Barasi'den geldi.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 82'ye yükseltti ve lider Galatasaray'la 2 puanlık farkı korudu. Adana Demirspor ise 39 puanda kaldı.

SERDAR DURSUN ATTI!

Szymanski sağ kanattan serbest vuruşu kullandı, arka direkte Serdar Dursun kafayı vurdu ve skoru 4-2'ye getirdi.

YUSUF'TAN ASİST, YUSUF'TAN GOL!

Yusuf Sarı sağ kanattan çizgiyi zorladı, içeri çevirdi, arka direkte Yusuf Barasi boş kaleye topu gönderdi, farkı 1'e indirdi.

Haberin Devamı
BU KEZ HATA MAESTRO'DAN, TADİC'TEN HARİKA GOL!

Vedat orta alana kadar çıktı, topu aldı, Maestro'ya gönderdi, Maestro'nun pasında topu Tadic kaptı, Sırp futbolcu orta sahadan boş kaleye çok sert vurdu ve fileler sarsıldı. Kanarya bu harika golle farkı 2'ye çıkartıyor!

İKİ ŞIK HAREKET!

Ceza sahası çizgisine çok yakın bir noktadan Balotelli serbest vuruşu kullandı, kaleci İrfan Can topu kornere çeldi.

TOP AZ FARKLA DIŞARDA!

Sol kanattan Oosterwolde içeri çevirdi, Zajc kaleci Vedat'tan önce dokundu, top az farkla dışarda.

Haberin Devamı
SZYMANSKİ YİNE DENEDİ

Szymanski, Ferdi'nin pasında uzak köşeyi düşündü, top yandan dışarı gitti.

DZEKO ATTI, FENERBAHÇE ÖNE GEÇTİ!

İrfan Can Kahveci sağ kanattan taç atışını hızlı kullandı, Dzeko ceza alanına girdi, zor pozisyonda fileleri sarstı. Fenerbahçe bu golle bir kez daha öne geçiyor: 2-1.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında ilk düdük geldi.

Haberin Devamı
İLK YARI BİTTİ

Arda Kardeşler ilk yarıdaki son düdüğü çaldı. Takımlar 1-1'lik eşitlikle soyunma odasına gidiyor.

5 DAKİKALIK UZATMA

İlk devrenin sonuna +5 dakika ekleniyor.

YUSUF'UN ŞUTU, İRFAN'DA KALDI

Yusuf Sarı bu kez yay üzerinden vurdu, top kaleci İrfan Can Eğribayat'ta.

Haberin Devamı
BU KEZ DZEKO DİREĞİ GEÇEMEDİ!

Fenerbahçe tehlikeli geldi... Ceza alanında paslaşan Sarı-Lacivertliler top Dzeko'da kaldı, Boşnak golcü sert vurdu, top yan direkten oyun alanına döndü!

MİCHUT ÇERÇEVEYİ BULAMADI

Michut'un çok uzaktan şutu üstten farkla auta gitti.

DZEKO'NUN ŞUTU AUTA GİTTİ

Tadic, Ferdi'yi gördü, milli yıldız içeri ortaladı, Szymanski sektirdi, Dzeko seken topa sert vurdu ancak kötü bir şut, aut.

Haberin Devamı
İRFAN CAN'DAN BÜYÜK HATA, BALOTELLİ AFFETMEDİ!

Oosterwolde kalecisi İrfan Can Eğribayat'a döndü, İrfan Can Djiku'ya atmak istedi topu, Balotelli araya girdi, İtalyan yıldız boş kaleyi affetmedi. Adana Demirspor 1-1'lik beraberliği yakaladı.

İLK GOL GELDİ!

Zajc sol kanattan korneri kullandı, penaltı noktasında Mert Müldür kafayı vurdu, arka direkte Djiku fileleri sarstı. Fenerbahçe 1-0 önde!

SZYMANSKİ'DEN BİR DENEME DAHA!

Yine şut, yine Szymanski... Polonyalı oyuncu uzaktan şansını denedi fakat çerçeveyi bulamadı.

İRFAN CAN HAZIRLADI, VURDU, AUT

İrfan Can Kahveci sağ kanattan yay üzerine doğru ilerledi, sol ayağıyla sağ köşeyi düşündü ancak top az farkla dışarda.

TADİC'İN ŞUTU ETKİSİZ!

Szymanski yay üzerinden kaleyi düşündü, savunmaya çarpan top Tadic'in önüne düştü, Sırp futbolcu ayak içiyle uzak köşeye yerden vurdu ancak şutu etkisiz.

SZYMANSKİ DİREĞE TAKILDI!

Zajc'ın pasında ceza alanında Szymanski topla buluştu, uzak köşeye şutunda top üst direkten döndü. 

KADIKÖY'DE ZORLU MAÇ BAŞLADI!

Mücadelenin hakemi Arda Kardeşler ilk düdüğü çaldı, karşılaşma başladı.

KARŞILAŞMANIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ...

İSMAİL KARTAL'DAN MAÇ ÖNÜ AÇIKLAMASI!

Zorlu mücadele öncesinde konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Son oynadığımız Trabzonspor maçında yaşadıklarımız ve bize yaşatılanlar ortada. Buna rağmen camiamız ve taraftarlarımız hep beraber bütün olduk. Biz de bu iki haftalık süreçte oyuncularımızla yaptığımız toplantılar, antrenmanlar... Şu anda iyi bir durumdayız. Moral, motivasyonumuz gayet iyi durumda. İnşallah önümüzdeki 8 maçı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

ZORLU MAÇTA 11'LER AÇIKLANDI: İRFAN CAN VE OOSTERWOLDE KARARI...

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, Krunic, Zajc, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Adana Demirspor: Shahrudin, Milad, Gravillon, Semih, Yusuf Erdoğan, Michut, Maestro, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Mendoza, Balotelli

FENERBAHÇE - ADANA DEMİRSPOR MUHTEMEL İLK 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Becao, Ferdi Kadıoğlu, Krunic, Zajc, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Adana Demirspor: Mahammadalliyev, İsmail, Gravillon, Semih, Mohammadi, Michut, Maestro, Y.Sarı, Emre, Yusuf Erdoğan, Mendoza.

FENERBAHÇE ÇUBUKLU İLE SAHADA OLACAK
İSMAİL KARTAL: SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, lige verilen Milli arada en az taktiksel çalışmalar kadar, Trabzon maçında yaşanan olayların izlerini silmek için uğraştı. Tecrübeli teknik adam, dün öğrencileriyle bir toplantı yaptı ve "Biz sadece futbolu düşünüp, hedefimize ulaşmak için savaşacağız" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Adana Demirspor müsabakası 20.30'da başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de...

FENERBAHÇE'YE OOSTERWOLDE ŞOKU

Olaylı Trabzonspor maçının PFDK sevkleri açıklandı. Fenerbahçe'de ceza alan isimler, İrfan Can Eğribayat ve Oosterwolde oldu. Açıklanan bu cezalarla Oosterwolde, bu akşam oynanacak Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

TAHKİM KURULU KARARI BEKLENİYOR

Fenerbahçe cezaların açıklanmasının ardından Tahkim Kurulu'na itiraz edecek. Verilecek karar göre de Oosterwolde'nin akşam ki maçta forma giyip giymeyeceği netleşecek. 

FENERBAHÇE'YE MAÇ ÖNCESİ KÖTÜ HABER!

Fenerbahçe'ye Adana Demirspor maçı öncesi kötü haber geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı habere göre; Üst adalesinde ödem olan İsmail Yüksek Adana Demirspor maç kadrosuna alınmadı. 

EKSİKLER ÇOĞALDI

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Fred ve Joshua King yanı sıra sarı kart cezalısı Bright Osayi-Samuel de bu akşam forma giyemeyecek isimler arasında yer alıyor. Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder'in durumlarına ise maç saatinde karar verilecek.

VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçının VAR hakemi Emre Malok oldu.

ADANA DEMİRSPOR'UN F.BAHÇE MAÇI PAYLAŞIMI
FENERBAHÇE'DEN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI


ZİRVE MÜCADELESİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR

31. haftası oynanan Süper Lig'de Galatasaray 84 puanla birinci sırada yer alırken, Fenerbahçe ise bir maçı eksik olarak 79 puanla ikinci sırada bulunuyor. Sarı lacivertliler Adana Demirspor'u mağlup etmesi halinde farkı iki puana indirecek.

19 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı son 19 maçı kaybetmedi. Sarı-lacivertliler; Fatih Karagümrük, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor ve Trabzonspor’u mağlup ederken, Adana Demirspor, Galatasaray, Samsunspor ve Alanyaspor ile de berabere kaldı. Milli ara öncesi ligde son olarak Trabzonspor ile karşılaşan ve sahadan 3-2 galip ayrılan Kanarya’nın, 5 maçlık galibiyet serisi de bulunuyor.

SAMUEL CEZALI - KING SAKAT

Sarı-Lacivertliler’de Adana Demirspor karşısında kesin olarak görev yapamayacak iki isim var. Bright Osayi-Samuel, sarı kart cezasıyla forma giyemeyecek. Joshua King ise sakatlığı nedeniyle bir kez daha takımını yalnız bırakacak. SarıLacivertliler’de durumu belirsiz isimler de var. Sakatlıklarını atlatan Fred, Çağlar, Mert Hakan, Ferdi ve Cengiz çalışmalara başlamıştı. Bu 5 futbolcunun oynayıp oynamayacakları maç saatinde netlik kazanacak.

9 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe’de Adana Demirspor mücadelesinde İsmail Kartal’ı en çok düşündüren konu, ceza sınırında bulunan çok sayıda öğrencisinin olması. Bu isimler Jayden Oosterwolde, Mert Müldür, Becao, Ferdi, Szymanski, Cengiz, Tadic, Dzeko ve Batshuayi... 9 futbolcu, bu akşamki maçta görev yapıp sarı kart görmeleri halinde, ligde önümüzdeki hafta Karagümrük ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada Sarı-Lacivertli formayı giyemeyecekler.

ADANA DEMİRSPOR'DA ATAL YOK

Akdeniz ekibi, sezonun ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlarla Avrupa Kupası’na katılma hedefinden uzaklaştı. Adana Demir, 10 maçlık galibiyet hasretinden sonra ligde son 3 karşılaşmanın 2’sini kazandı. Mavi-Lacivertliler, zorlu deplasmanda iyi gidişi sürdürmek istiyor. Akdeniz ekibinde ara transferin flaş ismi Atal, kırmızı kart cezalısı. Gravillion, Yusuf Erdoğan ve Tayfun Aydoğan ise bugün sarı kart görürse, Kayseri karşısında cezalı olacak.

YORUM YAZ