MENÜ

90+6'DA GELEN ZAFER! (ÖZET) Fenerbahçe - Kasımpaşa maç sonucu: 2-1

Şampiyonluk için iddialı bir kadro kuran, 3 kulvarda yoluna devam eden Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk etti. Bu sezon Kadıköy'de yaşadığı sürpriz kayıplarla ligde geri düşen Sarı-Lacivertliler, Paşa engelini de 90+6'da attığı golle geçti ve maç fazlasıyla ezeli rakibi Galatasaray'ın 1 puan önünde liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe yeniden zirvede!

Şampiyonluğun en büyük adaylarından Kanarya'da Kadıköy krizi uzatmalarda gelen golle yaşanmadı... Bu sezon Adana Demirspor maçı haricinde yaşadığı 4 karşılaşmadaki puan kaybını da taraftarı önünde tadan Fenerbahçe evinde Kasımpaşa önünde de çok zorlandı. 58'de Paşa, Jackson Porozo ile 1-0 öne geçti. 64'te ise Mert Hakan Yandaş frikikten ağları sarstı. 90+4'te ise penaltıdan Michy Bathsuayi fileleri sarstı ve galibiyeti getiren golü kaydetti. Böylece Sarı-Lacivertliler lider Galatasaray'dan maç fazlasıyla zirveyi aldı.

Kadıköy coştu! Batshuayi penaltıyı kaçırdı, dönen topu tamamladı

Batshauyi penaltıyı sağ köşeye attı, kaleci Ali Emre çıkardı, dönen topu Belçikalı yıldız tamamladı. Mücadele de Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

90+4'te penaltı kararı!

Top ceza alanında Yunus Emre Gedik'in eline çarptı ve Cihan Aydın, VAR'a gitti, beyaz noktayı gösterdi!

Haberin Devamı
Batshuayi yan ağları buldu!

Savunma arkasına atılan uzun topta Batshuayi, kaleci Ali Emre'den sıyrıldı, açısı daralan Belçikalı yıldız topu yan ağlara vurdu.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Oosterwolde ceza sahası dışından vurdu

Oosterwolde uzaktan şansını denedi ancak top dışarda.

Mert Hakan'dan harika gol!

Mert Hakan Yandaş yay üzerinden kullandığı frikikte kaleci Ali Emre Yanar'ı avlamayı başardı.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı
Kadıköy'de şok! Kasımpaşa'nın golü geldi

Kasımpaşa öne geçti... Lacivert-Beyazlılar sol kanattan korneri kullandı, Porozo ceza alanında kafayı vurdu ve fileleri sarstı. 

Gol iptal edildi, ilk yarı bitti!

Dzeko sol kanattan içeri çevirdi, Mert Hakan tekte vurdu, kaleci çıkardı, pozisyonun devamında Dzeko bir kez daha soldan içeri çevirdi, bu kez Tadic vurdu, top auta giderken çizgiye yakın noktadan Dzeko dokundu, top ağlarla buluştu. Ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi, bu pozisyonla ilk yarıda sona erdi.

Ters dokunuş!

Oosterwolde sol kanattan içeri ortaladı, Porozo ters dokundu, kaleci Ali Emre güçlükle topu kornere çeldi.

Haberin Devamı
Livakovic'ten önemli kurtarış!

Kasımpaşa tehlikeli geldi... Sağ kanattan korner kullanıldı, savunma uzaklaştırdı, ardından top kafayla yeniden ceza alanına indirildi, Omeruo kaleye sırtı dönük pozisyonda kafayı vurdu, Livakovic çizgi üzerinde çıkardı.

Mert Hakan'ın şutu auta gitti

Mert Hakan Yandaş ceza sahası içinden ayak içiyle şansını denedi ancak çerçeveyi bulamadı.

Top yandan dışarda

Cengiz sol kanattan serbest vuruşu kullandı, uzak direkte Djiku iyi yükseldi, kafayı vurdu ancak top yandan dışarı gitti.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı
Fall ortaladı, Costa vurdu

Fall, Oosterwolde'den kurtardı topu, ortayı yaptı, Costa kafayı vurdu fakat isabetsiz.

Aytaç çerçeveyi bulamadı

Bu kez Kasımpaşa hızlı geldi, sağ kanattan içeri çevrilen topa Aytaç gelişine ayak içiyle vurdu, top üstten dışarda.

Fenerbahçe gole çok yaklaştı!

Sarı-Lacivertliler kontraya çıktı, Tadic sol çaprazdan çizgiye indi, arka direkteki Dzeko'yu gördü, Boşnak futbolcu kafayı vurdu, kaleci çıkardı, Cengiz kale dibinde topu auta attı.

Haberin Devamı
Maç başladı!

 

Kadıköy'de hakem Cihan Aydın ilk düdüğü çaldı, karşılaşma başladı.

Uğurlu: Özel hazırlıklar yaptık

Kasımpaşa hocası Sami Uğurlu da zorlu karşılaşma öncesinde, "Çok öz güvenli geldik bu maça. Her maçta olduğu gibi zor bir maç, zor bir deplasman. Tabii ki özel hazırlıklar yaptık Fenerbahçe'ye. Çok etkili yönleri var. Etkisiz oldukları yerden de olumlu şeyler çıkartmak için her şeyi ortaya koyacağız" açıklamasında bulundu.

Tribünler hazır

Sarı-Lacivertli taraftarlar, Kasımpaşa maçı için Ülker Stadyumu'nu doldurdu. Tribünler zorlu maçı bekliyor.

Kartal: İyi futbolla kazanmak istiyoruz

Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa mücadele öncesinde konuştu. Zor bir maçın kendilerini beklediğini kaydeden tecrübeli hoca, "Rizespor galibiyetinden sonra moralli bir şekilde haftaya başladık. Güzel antrenmanlar yaptık. Kasımpaşa son haftalarda çıkışta, onlara karşı iyi futbol oynayıp maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

11'ler belli oldu

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Çağlar, Djiku, Jayden, İsmail, Krunic, Mert Hakan, Cengiz, Tadic, Dzeko

Kasımpaşa: Ali Emre, Winck, Porozo, Omeruo, Yasin, Sadiku, Aytaç, Fall, Hajradinovic, Mortadha, Nuno Da Costa

Fenerbahçe'de sakatlık şoku

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında bu akşam Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, iki sakatlık haberiyle sarsıldı. Kritik mücadele öncesinde Osayi-Samuel'in sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı öğrenildi.

Öte yandan son dönemin formda orta sahası İrfan Can Kahveci'nin de sakatlandığı bildirildi. İrfan Can'ın durumunun daha ciddi olduğu ve millî futbolcunun da Osayi-Samuel ile birlikte Kasımpaşa maçının kadrosundan çıkarıldığı aktarıldı.

Ülker Stadyumu maça hazır
Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının muhtemel 11'leri:

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?
Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan maçı, Cihan Aydın yönetecek. Kritik mücadele 24 Şubat Cumartesi günü 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu maçın canlı skoru ve tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak...

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının muhtemel 11'leri:
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi - Samuel, Djiku, Çağlar Söyüncü, Ferdi, Krunic, İsmail Yüksek, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko. 

Kasımpaşa: Ali Emre, Winck, Porozo, Yasin, Ben Ouanes, Gökhan, Fall, Hajradinovic, Aytaç, Oğulcan, Nuno Da Costa.

Vincenzo Montella'nın gözü Serdar Dursun'da

Sezon başında gittiği Karagümrük'ten devre arası transfer döneminin son gününde Fenerbahçe'ye geri dönen Serdar Dursun'a yeniden A Milli Takım kapıları açılıyor. EURO 24'te hücum hattında parlamaya aday yıldızların yanında tecrübeli isimler de görmek isteyen Vincenzo Montella, Adana Demirspor döneminde iki kez kadrosuna katmak için görüşme yaptığı ve çok beğendiği Serdar Dursun'u listesine yazdı.

Kasımpaşa maçında izleyecek

İsmail Kartal'la çıkış yaptığı 2021 yılında ilk kez A Milli Takım'dan davet alan ve Ay-Yıldızlı formayla çıktığı 10 maça 7 gol sığdırıp hafızalarda yer edinen deneyimli golcü, yeniden döndüğü Fenerbahçe'de şans bulduğu ilk maçta da fileleri havalandırıp dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe'nin bugün oynayacağı Kasımpaşa müsabakasını tribünden izleyecek olan İtalyan teknik adamın bir gözü de forma giymesi halinde Serdar Dursun'un üzerinde olacak.

Dzeko farkı açmak istiyor

İsmail Kartal, hafta içerisinde yapılan testlerde kas yorgunluğu tespit edilen Boşnak yıldızı bir idmanda dinlendirmişti. Dzeko, ligde 5 maçı boş geçtikten sonra Alanya ve Rizespor filelerini sarsarak yeni bir gol serisi başlattı. Kasımpaşa karşısına dinlenmiş ve hazır bir şekilde çıkacak olan 37 yaşındaki oyuncu, Kadıköy’de 12. adam önünde serisini sürdürmeye kararlı. Diğer yandan, ligde 18 golle krallık yarışında da zirvede yer alan dünyaca ünlü golcü, Kasımpaşa filelerini de sarsarak rakipleriyle arasındaki farkı daha da açmak istiyor.

Kasımpaşa'nın maç günü paylaşımı
Fred kadroda yok

Fenerbahçe, bu akşam sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Maç öncesi sakatlığını atlatıp takımla çalışmalara başlayan Fred'in kadroda olup olmayacağı merak ediliyordu.

Haber Global'de yer alan habere göre; Fred riske edilmedi ve Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmadı.

VAR hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, saat 19.00'da Kasımpaşa’yı konuk edecek. Müsabakada hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın’ın yardımcılıklarını, Aleks Taşcıoğlu ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.

Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda Erkan Engin oturacak. Engin'e AVAR'da ise Mustafa İlker Coşkun ve Mehmet Emin Tuğral eşlik edecek.

Fenerbahçe'den maç günü paylaşımı
Fenerbahçe'de 5 oyuncu sınırda

Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa ile oynayacak Fenerbahçe'de sarı kart sınırında olan isimler Cengiz Ünder, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Michy Batshuayi.

Sarı Lacivertlilerde bu isimlerden biri sarı kart görmesi durumunda gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Hatayspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Edin Dzeko, Kasımpaşa maçında farkı açmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de 18 golle krallık yarışında zirvede bulunan golcüsü Edin Dzeko, Sarı-Lacivertli taraftarların önünde Kasımpaşa'ya karşı gol sevinci yaşayarak rakipleriyle gol farkını aşmayı hedefliyor.

İsmail Kartal, hafta içerisinde yapılan testlerde kas yorgunluğu tespit edilen Boşnak yıldızı bir idmanda dinlendirmişti. Dzeko, ligde 5 maçı boş geçtikten sonra Alanya ve Rizespor filelerini sarsarak yeni bir gol serisi başlattı. Kasımpaşa karşısına dinlenmiş ve hazır bir şekilde çıkacak olan 37 yaşındaki oyuncu, Kadıköy’de 12. adam önünde serisini sürdürmeye kararlı. Diğer yandan, ligde 18 golle krallık yarışında da zirvede yer alan dünyaca ünlü golcü, Kasımpaşa filelerini de sarsarak rakipleriyle arasındaki farkı daha da açmak istiyor.

YORUM YAZ