MENÜ

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe için İstanbul'da!

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı İtalyan stoper Leonardo Bonucci, sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için İstanbul’a geldi.

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe için İstanbul'da!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Bundesliga ekibi Union Berlin'de forma giyen Leonardo Bonucci ile prensip anlaşmasına vardı. 36 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İtalya'nın Torino kentinden kalkan özel uçakla İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminaline gelen İtalyan futbolcuyu, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco karşıladı. Bonucci kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı.

Haberin Devamı

TRİBÜNDE YERİNİ ALDI

Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı İtalyan oyuncu Leonardo Bonucci, Fenerbahçe-Konyaspor müsabakasını tribünden takip etti.

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe için İstanbulda

Öte yandan Fenerbahçe'den gelen açıklamada, "Leonardo Bonucci, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a geldi." ifadeleri kullanıldı.

İZLE | Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geldi!

FENERBAHÇE AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe, İtalyan yıldızın transferini şu şekilde açıklamıştı:

"Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır.

İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir."

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe için İstanbulda

YORUM YAZ