MENÜ

Lemos'tan Fenerbahçe yönetimine ret

Fenerbahçe'de UEFA ve TFF listesine dahil edilmeyen Mauricio Lemos, yönetiminin 'Sözleşmeni karşılıklı olarak feshedelim' teklifini yine geri çevirdi.

Lemos'tan Fenerbahçe yönetimine ret

Bu sezon UEFA ile TFF listesine dahil edilmeyen Uruguaylı stoper Lemos ile Fenerbahçe arasında bir görüşme daha gerçekleşti.

Haberin Devamı

YİNE REDDETTİ

F.Bahçe yönetiminin Uruguaylı futbolcusuna yaptığı "Sözleşmeni karşılıklı olarak feshedelim" teklifi, Lemos tarafından yine yine geri çevrildi.

850 BİN EURO KAZANIYOR

Kontratı sezon sonunda bitecek Uruguaylı stoper, iyi bir teklif gelmesi halinde ocak ayında gidebileceğini, bu süreye kadar parasını almaya devam edeceğini söyledi. 26 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli takımda yıllık 850 bin Euro kazanıyor.

Haberin Devamı

SZALAI İLE DEVAM

Bu arada Luan Peres'in sakatlığı Fenerbahçe savunmasında planları bozdu. Teknik direktör Jorge Jesus, birçok futbolcusunu dinlendirme şansı bulurken, savunmada aynı şansa sahip değil...

Özellikle Atilla Szalai rotasyona giremiyor. 11 haftada 20 maça çıkan Macar stopere, Ankaragücü maçı öncesi 'Dikkat' uyarısı geldi. Teknik heyet, Gustavo Henrique ve Szalai'den son dakikaya kadar konsantrasyonlarını bozmamalarını istedi. (Sabah)

YORUM YAZ