MENÜ

KUPA VOLEY'DE ŞAMPİYON FENERBAHÇE! (ÖZET) Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit maç sonucu: 3-1

AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley Dörtlü Final organizasyonunda şampiyon belli oldu... Türk Hava Yolları'nı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Opet ile VakıfBank'ı 3-2 mağlup eden Eczacıbaşı Dynavit kozlarını paylaştı. Sarı-Lacivertliler dev maçı 3-1 kazandı, zafere uzandı.

KUPA VOLEY'DE ŞAMPİYON FENERBAHÇE! (ÖZET) Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit maç sonucu: 3-1

 AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley'de final heyecanı yaşandı. Türk Hava Yolları'nı 3-1 yenerek adını finale yazdıran Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ile nefes kesen mücadelede VakıfBank'ı 3-2 mağlup ederek finale yükselen Eczacıbaşı Dynavit karşılaştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe 4, Eczacıbaşı 10

AXA Sigorta Kupa Voley’de bugüne kadar toplamda 8 kez final oynayan Fenerbahçe, 3 kez de şampiyonluk elde etti. Sarı-Lacivertliler 4. şampiyonluğa uzanmak istiyordu. Eczacıbaşı ise, Kupa Voley'de daha önce 13 kez finalde mücadele etti. Eczacıbaşı Dynavit, oynadığı finallerin 9'undan zaferle ayrılarak kupayı müzesine götürdü. Turuncu-Siyahlılar da 10. kupanın peşindeydi.

7 sene sonra ilk kez

Dev maçta kazanan Fenerbahçe Opet oldu. Kanarya ilk seti 25-23 aldı, ikinci sette Eczacıbaşı 25-16'yle mücadeleyi dengeyi getirdi. Üçüncü sette Fenerbahçe 25-17 üstün geldi, dördüncü sette ise Fenerbahçe 25-20 kazanarak fişi çekti ve 4. kez Kupa Voley'in sahibi oldu. Böylece Kanarya 2016-2017 sezonu sonrasında ilk kez bu zaferi yaşadı.

Haberin Devamı

MVP, Vargas seçildi, Kanarya kupayı aldı

AXA Sigorta Kupa Voley’in 'En Değerli Oyuncusu' da Melissa Vargas oldu. Fenerbahçe Opet, mücadelenin ardından düzenlenen tören ile şampiyonluk kupasını aldı. Sarı-lacivertli ekibe, şampiyonluk kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti. Kupa sevincini yaşayan Fenerbahçeli voleybolcular daha sonra takım halinde şampiyonluk fotoğrafı çektirdi.

FENERBAHÇE OPET – ECZACIBAŞI: 3-1

1. set sonucu: 25-23 (Fenerbahçe lehine)

2. set sonucu: 25-16 (Eczacıbaşı lehine)

3. set sonucu: 25-17 (Fenerbahçe lehine)

4. set sonucu: 25-20 (Fenerbahçe lehine)

KUPA VOLEYDE ŞAMPİYON FENERBAHÇE (ÖZET) Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit maç sonucu: 3-1

 

YORUM YAZ