MENÜ

Kulüp yöneticisi Serdar Dursun'u resmen açıkladı! 'Evet istiyoruz'

Süper Lig'de ara transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken Fenerbahçe'den sürpriz bir ayrılık kararı gelebilir. Sarı Lacivertliler'in tecrübeli forveti Serdar Dursun'a iki ayrı kulüpten teklif geldi. Hatta bir kulübün yöneticisi, 'Serdar'la ilgileniyoruz' açıklaması yaptı. İşte tüm detaylar...

Kulüp yöneticisi Serdar Dursun'u resmen açıkladı! 'Evet istiyoruz'

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi nedeniyle Süper Lig'de maçlara bir süre ara verilmişti. Ara transfer döneminin de uzatılmasıyla takımlar kadrolarına takviye yapmak için yoğun çaba harcıyorlar.

Haberin Devamı

TRANSFERDE SESSİZ KALDI

Bu transfer döneminde Süper Lig'in en sessiz takımlarından biri olan Fenerbahçe'de ise sadece Oosterwelde ve Emre Demir takıma katılmıştı. Melih Bostan ve Mauricio Lemos da takımdan ayrılan isimler oldu. Yeni transfer Emre Demir de deneyim kazanması için Samsunspor'a kiralandı.

Kulüp yöneticisi Serdar Dursunu resmen açıkladı Evet istiyoruz

 

Özellikle Beşiktaş ve Galatasaray'ın transferlerinin yanında daha sessiz durumda kalan Sarı Lacivertliler'de sürpriz ayrılıklar da yaşanabilir.

FENERBAHÇE'DE PANİK TRANSFERİ OLMAYACAK

Fenerbahçe’nin ara transferde sessiz kalması sosyal medya üzerinden bir taraftar baskısı yaratırken yönetime yakın kaynaklardan “Fenerbahçe hiçbir zaman baskıyla iş yapmaz. Bu dönemde de panik transfer yapmayacağız fakat kadromuza gerçekten yarar getirecek bir fırsat transferi oluşursa renklerimize bağlarız” yorumları geldi.

Haberin Devamı

 

Kulüp yöneticisi Serdar Dursunu resmen açıkladı Evet istiyoruz

 

Bu dönemde “Kesinlikle Transfer olmayacak” demenin de “Jesus transfer istemiyor” demenin de hata olduğunu belirten sarı lacivertliler “Transferde her zaman sürpriz gelişmeler olabilir. Ancak önümüzdeki 1-2 gün için netleşen bir futbolcu ismi kesinlikle yok. Fakat bu transfer olmayacak anlamına kesinlikle gelmez. Arayışlar sürüyor” diyor.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

TEKLİFLER ARTIYOR

Haber Global'de yer alan habere göre; Teknik direktör Jorge Jesus’un fazla şans vermediği Serdar Dursun için ara transfer döneminde birçok ülkeden teklif gelmişti. Bu teklifler oyuncu ya da kulüp tarafından yeterli bulunmamıştı.

 

Kulüp yöneticisi Serdar Dursunu resmen açıkladı Evet istiyoruz

 

KHİMKİ'DEN DE TEKLİF GELDİ

Rusya Premier Lig takımlarından Khimki, kendi ülkelerinde yarın kapanacak transfer dönemi öncesi Serdar için resmi girişimi yaptı. Fenerbahçe’ye 1 milyon euro öneren Rus kulübü, oyuncuya ise yıllık 1 milyon euro maaş teklif etti.

TRANSFER PLANI BELLİ OLDU

SORUN MAAŞ

Ancak ilk talebi yıllık 2.5 milyon euro olan Serdar, maaş konusunda 2 milyon euro’ya kadar düştü. Taraflar arasında bu yüzden anlaşma sağlanamadı ancak Rusya’da yarın sona erecek transfer dönemi öncesi görüşmeler devam ediyor.

RAKOW DA SERDAR'IN PEŞİNDE

Takvim'in haberine göre ise Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Serdar Dursun'un adı transferde Avrupa takımlarıyla anılmaya devam ediyor. Golcü futbolcunun adı önceki gün Polonya ekibi Rakow Czestochowa'yla anılmıştı.

Haberin Devamı

Kulüp yöneticisi Serdar Dursunu resmen açıkladı Evet istiyoruz

KULÜP RESMİ OLARAK DOĞRULADI

Hatta Serdar Dursun için ciddi bir teklif hazırlığında olan Rakow'un yöneticisi transfer ilgilerini doğruladı. Vladislavs Gutkovskis'e alternatif arayan Rakow'un yöneticilerinden Wojciech Cygan, Sports Channel'da yaptığı açıklamada Serdar Dursun'a ilgi duyduklarını açıkladı.

İKİ GENÇ İÇİN TEKLİF HAZIR

'SERDAR DURSUN DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ OYUNCULARDAN BİRİ'

Cygan, "Gerçek şu ki Serdar Dursun gerçekten de düşündüğümüz oyunculardan bir tanesi. Daha geniş bir forvet hattı düşünüyoruz. Transferde neler olacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kulüp yöneticisi Serdar Dursunu resmen açıkladı Evet istiyoruz

POLONYA'DA TRANSFER 28 ŞUBAT'TA BİTİYOR

Sarı-lacivertlilerde gözden çıkarılan milli futbolcunun da ayrılığa sıcak baktığı belirtilirken, Polonya'da ara transfer döneminin 28 Şubat'ta sona erecek olması nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.

PİYASA DEĞERİ 2.8 MİLYON EURO

Haberin Devamı

Almanya'da Hamburg'da doğan Serdar Dursun'un Fenerbahçe ile sözleşmesi 2024'te sona erecek. Transfermarkt verilerine göre golcü futbolcuya 2.8 milyon Euro değer biçiliyor.

Kulüp yöneticisi Serdar Dursunu resmen açıkladı Evet istiyoruz

BU SEZON 16 MAÇTA SÜRE ALDI

Bu sezon toplam 16 resmi maçta süre alabilen 31 yaşındaki forvet, 10 Süper Lig, 4 Avrupa Ligi eleme ve 2 de Şampiyonlar Ligi eleme karşılaşmasına çıktı.

Enner Valencia'nın Tigres'teki Etkliyeci Anları

YORUM YAZ