MENÜ

Kaan Ayhan kimdir? İşte bilinmeyenleri

Fenerbahçe'nin Kaan Ayhan transferini açıklaması an meselesi... Peki Kaan Ayhan kimdir? Hangi bölede oynuyor? Kaç yaşında? İşte genç oyuncu ile ilgili bilinmeyenler.

Kaan Ayhan kimdir? İşte bilinmeyenleri

Fenerbahçe'nin Kaan Ayhan transferini tamamladığı ve yakın zamanda açıklanması bekleniyor. Sarı-lacivertli taraftarların merak ettiği Kaan Ayhan kimdir? Hangi bölgede oynuyor yaşı kaç işte tüm detaylar burada...

KAAN AYHAN KİMDİR?

Gurbetçi oyuncu Kaan Ayhan, 10 Kasım 1994 tarihinde Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde dünyaya gelmiştir. 1998-1999 sezonunda Schalke 04'te henüz 4 yaşlarındayken futbol hayatına başlayan Kaan Ayhan, 2012 yılına dek mavi-beyazlı formayı üzerinde taşımıştır. 2012 yılında 17 yaşına bastığı an ilk profesyonel imzasını futbol hayatına başladığı Schalke 04'e atmıştır. Schalke 04 ile ilk A takım deneyimini yaşayan Ayhan, 24 numaralı formayı taşımaya başlamıştır. Bu formayı ilk terletme şansına ise 05 Ekim 2013 tarihinde oynanan Augsburg karşılaşmasında erişmiştir.

Bundesliga'da çıktığı ilk maç ona deneyim kazandırmış, bir yıl boyunca verdiği mücadele sayesinde stoper olmasına karşın Freiburg karşısında ilk golünü kaydetmiştir.

Defansif ortasaha ve sağ bek pozisyonunda da forma giyebilen Kaan Ayhan, 2015-2016 sezonunda Eintracht Frankfurt'a kiralanmış, fakat orada fazla forma şansı bulamayınca 500 bin Euro bedelle Fortuna Düsseldorf'a transfer olmuştur.

Almanya Milli Takımı ile 17 yaş altı organizasyonlarda forma giyen Ayhan, Ekim 2013'te Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanmış ve Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilmiştir.

Kaan Ayhan, ilk A Milli Takım deneyimini ise 06 Ekim Perşembe günü oynanan Türkiye-Ukrayna karşılaşması ile kazanmıştır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ