Jose Mourinho için bomba iddia! Aziz Yıldırım 'Fenerbahçe'ye getireceğim' dedi ama...

Fenerbahçe için bir kez daha başkan adayı olacağını ve seçildiği takdirde takımın başına Jose Mourinho'yu getireceğini açıklayan Aziz Yıldırım'ın bu sözleri Avrupa'da da epey ses getirdi. Ancak Alman basınında Mourinho ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin detayları.

Uzun süredir yeniden başkan adayı olacağına dair iddialar ortaya atılan Aziz Yıldırım önceki gün yaptığı açıklamada bu iddiaları doğrulamıştı.

Haberin Devamı

Başkan adaylığını açıklayan Yıldırım'ın dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho hakkındaki sözleri ie spor gündemine bomba gibi düşmüştü. Yıldırım "Seçilirsem Fenerbahçe'nib başına Jose Mourinho'yu getireceğim" demiş ve bu sözleri Avrupa'da da yankı bulmuştu.Ancak Alman basınında Yıldırım'ın sözlerinin tam aksine bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Mourinho'nun rotası Türkiye değil, Almanya.

MOU, BAYERN'İ İSTİYOR
TZ adlı haber sitesinin haberine göre; teknik direktör arayışında olan Bayern Münih'te, Thomas Tuchel'in halefini belirlemek için hazırlanan A, B ve C çözümlerinin hepsi, kulüp yönetimi tarafından reddedildi.

KENDİSİNE GELEN TÜM TEKLİFLERİ REDDETTİ

Daha önce adı Bayern Münih ile anılan Jose Mourinho ise Bayern Münih'i çalıştırmak istiyor. BILD'in haberine göre ise, son olarak AS Roma'yı çalıştıran Portekizli teknik adam, Bayern'den haber beklediği için kendisine bugüne kadar gelen tüm teklifleri reddetti.
Haberde, çevresiyle Bayern Münih konusunda fikir alışverişinde bulunduğu belirtilen Mourinho'nun hali hazırda Almanca öğrendiği de belirtildi.

Haberin Devamı

Jose Mourinho için bomba iddia Aziz Yıldırım Fenerbahçeye getireceğim dedi ama...

Ayrıca haberin detayında, daha önce Real Madrid, Inter, Chelsea, Manchester United gibi takımları çalıştıran Mourinho'nun defansif futbol tarzının Bavyera ekibine uymadığı ancak Portekizlinin sürekli rakipleriyle tartışması ve sözünü sakınmamasının takıma uygun bir özellik olduğu belirtildi.

YORUM YAZ