MENÜ

Jorge Jesus'un yeni adresi ve Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik direktör!

Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Jorge Jesus konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. Portekizli teknik direktörün sarı-lacivertliler sonrası milli takım deneyimi yaşayabileceği belirtildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik direktör de netlik kazandı.

Jorge Jesus'un yeni adresi ve Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik direktör!

Süper Lig devi Fenerbahçe'de gelecek sezon adına çalışmalar hız kazandı. Jorge Jesus'la henüz sözleşme uzatmayan sarı-lacivertlilerin başka teknik adamlara da yöneldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Jorge Jesus'un ayrılık ihtimaline karşın Brezilyalı çalıştırıcıyı gündemine alan Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığı iddia edildi. Öte yandan Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den sonraki muhtemel durağı da duyuruldu.

2.22 PUAN ORTALAMASI YAKALADI

68 yaşındaki teknik direktör, Fenerbahçe ile sezon başında 1 yıllık anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerde 49 maçta görev yapan Jorge Jesus, 33 kez rakiplerini mağlup etti. Süper Lig devi bu süreçte 10 beraberlik ve 6 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

JESUS'UN ALİ KOÇ ŞARTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Başkan Ali Koç'un gelecek sezon kalmaması durumunda kendisinin de takımın başında olmayacağını anlatmıştı. Jorge Jesus şu ifadeleri kullanmıştı:

Jorge Jesusun yeni adresi ve Fenerbahçenin görüştüğü teknik direktör

"Bütün bedenim ve ruhumla kulübün menfaatlerin odaklanmış durumdayım. Başkanımıza büyük sevgi besliyorum beni Türkiye’ye gelmeye o ikna etti. Seneye başkan burada olmazsa benim burada kalmam gibi durum söz konusu olmaz. Kalırsa durumu değerlendiririm. Ama kalmazsa burada olmam."

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR AVRUPA SEFERİNDE

BREZİLYA'DAN ÇARPICI İDDİA

UOL Esporte'nin haberine göre; Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırdıktan sonra boşa çıkan Tite'nin Fenerbahçe ile görüştüğü öne sürüldü. Tite'nin Brezilya dışından 4 takımla görüştüğü ve bu takımlardan bir tanesinin Fenerbahçe olduğu belirtildi.

Jorge Jesusun yeni adresi ve Fenerbahçenin görüştüğü teknik direktör

Corinthians'ın teklifini geri çeviren Ttie'nin ailesine Brezilya'da çalışmayacağına dair bir söz verdiği kaydedildi. Tecrübeli teknik direktörün bu nedenle yurt dışından takımlarla görüşmeler yaptığı aktarıldı.

JESUS İÇİN AL HILAL İDDİASI

Al Hilal'in Tite ile görüşmeler yaptığı ancak Suudi Arabistan temsilcisinin Jorge Jesus'un da aralarında bulunduğu başka seçenekleri de gündemine aldığı kaydedildi. Suudi Arabistan'da kurmayların önceliğini Jorge Jesus'un milli takımın başına geçmesi üzerine yaptığı ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Tite'nin Al Hilal'deki favori teknik direktörler arasında yer aldığı belirtildi.

Al Hilal'le görüşen Tite'nin üç kulüple daha görüşme gerçeklleştirdiği vurgulandı. Tite'nin kariyerindeki bir sonraki adım için üç kulüple daha görüştüğü aktarıldı. Yunanistan'dan Olympiacos'un yanı sıra Fenerbahçe ve Japonya'dan bir takımın Tite ile görüşmelere başladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Amora'da teknik direktör olarak göreve başlayan Jorge Jesus daha sonra Felgueiras, Uniao Madeira, CF Estrela, Vitoria Setubal, Vitoria Guimaraes, Moreirense, Leiria, Belenenses, Braga, Benfica, Sporting Lizbon, Al Hilal ve Flamengo'da görev aldı.

Jorge Jesusun yeni adresi ve Fenerbahçenin görüştüğü teknik direktör

Jorge Jesus'un kariyerinde daha önce kazandığı kupalar şu şekilde:

3 - Portekiz Ligi
6 - Portekiz Lig Kupası
1 - Portekiz Kupası
1 - Brezilya Kupası
1 - Brezilya Süper Kupası
1 - Suudi Arabistan Süper Kupası
1 - Copa Libertadores
1 - Sudamericana
2 - Portekiz Süper Kupası

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Jorge Jesusun yeni adresi ve Fenerbahçenin görüştüğü teknik direktör

YORUM YAZ