MENÜ

Jorge Jesus'tan hakeme sert tepki ve sürpriz açıklama

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Karagümrük'ü 2-1'lik skorla yendi. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Sarı Lacivertliler'in tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus hakem kararlarını sert sözlerle eleştirdi. Ayrıca deneyimli çalıştırıcı Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağına dair de önemli sözler sarf etti.

Jorge Jesus'tan hakeme sert tepki ve sürpriz açıklama

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta maçında VavaCars Fatih Karagümrük’e konuk oldu. Sarı Lacivertliler, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan müsabakadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Fenerbahçe'ye galibiyet golleri 51. dakikada Miha Zajc, 78. dakikada Attila Szalai’den gelirken; ev sahibinin tek golünü 24. dakikada Ozdoev kaydetti. Bu galiyetle Sarı Lacivertliler, puanını 57’ye yükseltti.

Haberin Devamı

TARTIŞMALI POZİSYONLAR OLDU

Mücadelede bazı tartışmalı pzosiyonlar da oldu. 4. dakikada Fenerbahçe'de Arao'nun attığı gol faul gerekçesiyle iptal edildi. İrfan Can Kahveci korneri pasla kullandıktan sonra atağı katılan Attila Szalai sol kanattan ortaladı. Arao ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Ancak hakem, Arao'nun kafa vuruşu öncesi Samet'in rakibine faul yaptığını işaret etti.

Jorge Jesustan hakeme sert tepki ve sürpriz açıklama

FENERBAHÇE PENALTI BEKLEDİ

63. dakikada Fenerbahçe penaltı bekledi ama Abdülkadir Bitigen devam kararı verdi. Fenerbahçe atağı sağ kanattan gelişti. Arda'nın pasıyla topu alan Ferdi'nin ortasında savunma topu karşıladı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Enner Valencia, Dresevic'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakeme baktı. Oyun sürdü.

Haberin Devamı

JORGE JESUS'TAN SERT TEPKİ

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, tartışmalı pozisyonlara değinerek önemli açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesustan hakeme sert tepki ve sürpriz açıklama

İşte Portekizli teknik adamın açıklamaları şu şekilde:

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Geriden gelerek maçı çevirdik. Hakem yönetimi, bizim işimizi karmaşıklaştırdı. Arao'nun golünün verilmemesini ve Valencia'nın penaltı pozisyonunun neden verilmediğini anlamadım."

'HAKEM KONUŞMAYI SEVMİYORUM'

"Arao'nun golü neden iptal edildi anlayamıyorum. O pozisyonuna faul çalındıysa ceza sahası içindeki her pozisyonda faul verilmeli. Hakemler konusunda konuşmayı sevmiyorum. Umarım bu sezon bir kez daha konuşmak zorunda kalmam."

KALACAK MI? AÇIKLADI

"Başkan, devam etmemi istediğini belirtti. Sezon bittiğinde oturur kararını veririz demiştim. Şubat ayında kendisiyle bu konuyu konuşmaya başlamıştık. Şu anda ligin bitmesine iki ay kaldı. Bunu konuşmanın doğru bir zaman olduğunu düşünmüyorum."

Jorge Jesustan hakeme sert tepki ve sürpriz açıklama

TARAFTARA MESAJ

"Taraftarların, bizim kadar şampiyonluğa inandığını düşünmüyorum. Takımını çok sevmek, hem kazanırken hem kaybederken olmalı. Sadece kazanırken tutkulu ve iyi bir taraftar olmanın benim gözümde bir değeri yok."

ARDA GÜLER YORUMU

"Arda Güler, 18 yaşında ve benimle oynadığı süreyi başka bir hocayla almadı. Ben kendisinin Türk Milli Takımı'nın önemli bir ismi olacağını düşünüyorum. Kariyerinde adım adım gideceğini düşünüyorum."

Haberin Devamı

MAÇ SONU İDDİALI AÇIKLAMA

F.BAHÇE'YE KÖTÜ HABER

Jorge Jesustan hakeme sert tepki ve sürpriz açıklama

YORUM YAZ