MENÜ

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye transfer teklifi! Yıldız oyuncuyu istedi

Geride kalan sezonda Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan Jorge Jesus, sözleşmesi sona erince takımdan ayrıldı. Portekizli teknik patron, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile sözleşme imzaladı. Yeni takımıyla transfer çalışmalarına başlayan Jesus'un, Fenerbahçe'deki prensini kadroya katmak için sarı-lacivertli kulübe teklif yolladığı öğrenildi.

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye transfer teklifi! Yıldız oyuncuyu istedi

Geçen sezon Fenerbahçe ile önemli başarılara imza atan teknik direktör Jorge Jesus, sezon sonu sözleşmesi bitti ve takımdan ayrıldı. Kısa süre önce Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e imza atan deneyimli teknik adam, transfer çalışmalarına başladı ve sarı-lacivertli takımdan yıldız futbolcuyu kadroya katmak için kolları sıvadı. Öte yandan verilen teklif ortaya çıktı.

Haberin Devamı

VEDA ETTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Başakşehir maçının ardından düzenlenen basın toplantısında sarı-lacivertlilere veda etmişti.

Fenerbahçe'de son maçına çıktığını vurgulayan Portekizli teknik direktör, "Fenerbahçe renklerini savunduğum son maçımdı bugün. Başkanımıza, taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren serbest bir teknik direktörüm. Kendime yeni maceralar arayacağım" ifadelerini kullanmıştı

Jorge Jesustan Fenerbahçeye transfer teklifi Yıldız oyuncuyu istedi

Jorge Jesus son olarak, "Bunu başkanımıza birkaç hafta önce söylemiştim. Yeni bir arayış içine girebilmesi için kendisine bilgi vermiştim" diye konuşmuştu.

SÜPER LİG'İ İKİNCİ BİTİRDİ

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe geride kalan sezonda Spor Toto Süper Lig'de 32 maça çıktı. Sarı-lacivertliler bu karşılaşmalarda rakiplerini 22 kez mağlup etti. Fenerbahçe aynı süreçte 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı-lacivertliler, Gaziantep FK ile Hatayspor karşısındaki hükmen galibiyetleri sonucu 80 puanla ligi Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamladı.

Haberin Devamı

AL HILAL'DEN YILDIZ OYUNCUYA ÇILGIN TEKLİF

KUPA HASRETİNE SON VERDİ

Fenerbahçe'nin 9 yıllık kupa hasreti Jorge Jesus'la birlikte son buldu. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik direktör önderliğinde Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe, Jorge Jesus ile birlikte toplamda 52 maça çıktı. Sarı-lacivertliler bu maçlarda 35 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı.

ESKİ TAKIMINA DÖNDÜ

Jorge Jesus'un adresi Suudi Arabistan oldu fakat milli takımda değil bir kulüp takımındaki görevle... Portekizli teknik adam, 2018-19 sezonunda çalıştırdığı Al Hilal'in başına geçti.

Jorge Jesustan Fenerbahçeye transfer teklifi Yıldız oyuncuyu istedi

Al Hilal, yayınladığı video ile Jorge Jesus'un takımın yeni teknik direktörü olduğunu duyurdu. Suudi Arabistan ekibi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ruben Neves ve Kalidou Koulibaly hamleleriyle dikkat çekmişti.

PRENSİ ARAO'YU İSTİYOR

Suudi Arabistan basını Slaati'de yer alan habere göre Al Hilal'in yeni teknik direktörü olan Jorge Jesus, geride kalan sezonun başında kendi talimatı ile Fenerbahçe'ye transfer edilen Willian Arao'yu istiyor.

Jorge Jesustan Fenerbahçeye transfer teklifi Yıldız oyuncuyu istedi

TEKLİF YAPILDI

Öte yandan Brezilya basını Noticiasdomengao'nun haberine göre de Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin defansif orta saha oyuncusu olan Brezilyalı Willian Arao için 5 milyon 500 bin euroluk bir teklifte bulunduğu kayda geçti.

Haberin Devamı

CORINTHIANS DA İSTİYOR

Geçtiğimiz günlerde, Brezilya basınına göre Arao’ya, altyapısından yetiştiği ve sezona çok kötü başlayan Corinthians talip oldu. Teknik direktör Luxemburgo’nun deneyimli futbolcuyu kadrosunda görmeyi çok istediğini ve Siyah-Beyazlılar’ın teklif hazırlığında olduğunu yazdı.

ARDA GÜLER İÇİN SÜRPRİZ ADRES

SEZON BAŞINDA İMZAYI ATMIŞTI

Fenerbahçe, geride kalan sezonun başında Flamengo'dan Willian Arao'yu kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, 30 yaşındaki futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtmişti.

FENERBAHÇE KARNESİ

Sarı-lacivertli takım ile toplam 45 resmi maça çıkan Arao, söz konusu maçlarda 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Öte yandan Brezilyalı futbolcu takım arkadaşlarına da 5 kez gol pası verdi.

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

Jorge Jesustan Fenerbahçeye transfer teklifi Yıldız oyuncuyu istedi

YORUM YAZ