MENÜ

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye dikkat çeken veda

Fenerbahçe ile yollarını ayıran teknik direktör Jorge Jesus, sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çekici paylaşımla Sarı Lacivertli camiaya veda etti.

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye dikkat çeken veda

Süper Lig'de 2022/23 sezonunda çıktığı 52 maçta 35 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 2.21 puan ortalaması yakalayan Fenerbahçe, şampiyon Galatasaray'ın ardından 2. sırayı aldı. UEFA Avrupa Ligi’nde sezonu Avrupa Şampiyonluğu ile tamamlayan Sevilla’ya son 16 turunda elenen Kanarya, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir’i Michy Batshuayi'nin golleriyle 2-0 mağlup ederek 9 yıl sonra kupada mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

MONTELLA'NIN YERİNE GELİYOR

'TÜRKİYE'DEN DERİN İZLERLE AYRILIYORUM'

Teknik direktör Jorge Jesus, Başakşehir finali sonrası Sarı Lacivertli ekipten ayrıldığını açıkladı. “Bu bir veda konuşması” diyen Portekizli teknik adam, "Başkanımıza teşekkür ediyorum bana çalışma fırsatı verdiği için, bana ve aileme sevgi dolu yaklaştığı için. Bugünden itibaren Fenerbahçe’nin teknik direktörü değilim. Türkiye’den derin izlerle ayrılıyorum. Türk halkına teşekkür ediyorum. Burada büyük bir trajedi yaşandı, Türk halkının çok büyük halk olduğunu gördüm." ifadelerini kullandı.

Jorge Jesustan Fenerbahçeye dikkat çeken veda

Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetiminde çıktığı 52 resmi maçta; 35 galibiyet, 10 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı.

30 MİLYON EURO KAZANACAĞI ANLAŞMA

'Portekiz’e gideceğim. hayallerimi gerçekleştirebilecek miyim göreceğim.' açıklamasını yapan tecrübeli futbol adamı ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Portekiz basınına göre, Jorge Jesus, 3 yıllığına Suudi Arabistan Milli Takımı'na imza atıyor. Deneyimli çalıştırıcı burada toplam 30 milyon Euro kazanacak. Temmuz ayının başında resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Jorge Jesustan Fenerbahçeye dikkat çeken veda

Avrupa Ligi'nde son 16'yı gören, Süper Lig'i 2. sırada tamamlayan Jesus, Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası zaferiyle veda etti.

KUPA HASRETİNİ SONA ERDİRDİ

Geçtiğimiz sezonu İsmail Kartal yönetiminde tamamlayan sarı-lacivertli ekip, yeni sezona Jorge Jesus ile start verdi. Başkan Ali Koç'un göreve geldiği tarihten bu yana 4'üncü yabancı teknik direktör olarak takımı çalıştıran Jesus, camianın beklediği Süper Lig şampiyonluğu hasretine son veremedi ancak, Ziraat Türkiye Kupası'nı şampiyon unvanıyla bitirerek sarı-lacivertli camiadaki 9 yıllık kupa hasretini sona erdirdi. Fenerbahçe'nin başında 52 maçta görev alan Portekizli teknik adam, bu maçların 35'inden galip gelirken 7 mağlubiyet, 10 beraberlik elde etti. Süper Lig'de 2022-23 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Jesus, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda ise sarı-lacivertli ekibin grubu lider tamamlamasını sağladı.
Ayrıca Sarı-Lacivertliler, Jesus döneminde 126 gol kaydederek bir sezondaki en fazla gol attığı dönemi yaşadı.

Haberin Devamı

Jorge Jesustan Fenerbahçeye dikkat çeken veda
 'MUTLU SONLA BİTEN OLAĞAN DIŞI BİR SEZON'

Fenerbahçe ile yolları ayıran Jorge Jesus, Suudi Arabistan Milli Takımı'nın başına geçmeye hazırlanan Portekizli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Sarı Lacivertlilere veda etti. "Teşekkürler Fenerbahçe" yazan Jorge Jesus, "Teşekkürler takım. Mutlu sonla biten olağan dışı bir sezondu, sizi tanımak zevkti." mesajını paylaştı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

YORUM YAZ