MENÜ

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarına olay tepki! Arda Güler sakinleştirdi...

Lider Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'le berabere kalması sonrası İstanbulspor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Fenerbahçe, İstanbulspor karşısında büyük bir şok yaşadı. 90+6'da Eze'nin golü sonrası 3-3 biten karşılaşmanın ardından Jorge Jesus, takımı protesto eden Sarı Lacivertli ekip taraftarlarına tepki gösterdi.

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarına olay tepki! Arda Güler sakinleştirdi...

Lider Galatasaray, Karagümrük’e takılmış; puan farkını 4’e düşürme düşürme fırsatı fırsatı yakalamıştı. Rakip küme düşme korkusu yaşayan İstanbulspor’du, üstelik 4 oyuncusu cezalıydı. Fenerbahçe işte bu şartlar altında maça fırtına fırtına gibi başladı. Arda Güler’in iki müthiş golüyle golüyle 2-0’lık üstünlüğü de yakaladı. Ancak Ethemi’ Ethemi’nin biri penaltıdan penaltıdan iki golü skora dengeyi getirirken, Kadıköy’de de hava buz kesti. 71’de Valencia-Pedro işbirliğiyle yeniden öne geçen Sarı-Lacivertliler, 90+6’da Eze’nin vuruşuyla yıkıldı. Maç boyu takımı destekleyen taraftarlar da o andan itibaren ıslıklarla protestoya başladı.

Haberin Devamı

7 EKSİKLE SAHAYA ÇIKTILAR

Fenerbahçe, İstanbulspor maçına 7 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Lincoln Henrique, Zajc,  Batshuayi ve Gustavo Henrique, İstanbulspor maçında forma giyemedi. Sakatlığını atlatan ancak henüz hazır olmayan King de görev alamazken Nazım Sangare  teknik heyet kararıyla kadroda yer bulamadı.

Jorge Jesustan Fenerbahçe taraftarına olay tepki Arda Güler sakinleştirdi...

KADIN BASKETBOL TAKIMI TRİBÜNLERİ SELAMLADI

EuroLeagu’de şampiyon olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, İstanbulspor karşılaşması öncesinde Ülker Stadyumu’nda tribünleri selamladı. Sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan basketbolcular, saha ortasında kupa kaldırdı.

Jorge Jesustan Fenerbahçe taraftarına olay tepki Arda Güler sakinleştirdi...

LUAN PERES YAKLAŞIK 3 AY SONRA KADRODA

Fenerbahçe'de Luan Peres, yaklaşık 3 ay sonra kadroda yer aldı. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle takımdan uzak kalan Peres, son olarak 2 Şubat’ta oynanan Adana Demirspor'a mücadelesinde kadroda olsa da süre alamamıştı. Brezilyalı futbolcu, Sarı Lacivertli forma ile ise son olarak 29 Ocak’ta Kasımpaşa ile oynanan görev almıştı. Peres, 2 ay 22 gün sonra kadroda yer alırken karşılaşmaya yedek soyundu.

Haberin Devamı

Jorge Jesustan Fenerbahçe taraftarına olay tepki Arda Güler sakinleştirdi...



EMRE MOR CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Fenerbahçe’de Emre Mor, cezalı duruma düştü. İstanbulspor mücadelesinin 44. dakikasında sarı kart gören Emre Mor, 32. haftada oynanacak Sivasspor karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak.

KADIKÖY KAPALI GİŞE!

Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray ile arasındaki puan farkını kapatmak isteyen Fenerbahçe, İstanbulspor karşısına mutlak zafer için çıktı. Aslan'ın takıldığı haftada Sarı-Lacivertli futbolseverlerin iştahı kabardı, 40 binden fazla seyirci, mücadeleyi takip etti.

Jorge Jesustan Fenerbahçe taraftarına olay tepki Arda Güler sakinleştirdi...

MAÇ SONU PROTESTO!

Maçın son anlarında şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar, 90 dakika sonunda büyük bir hüzünle sahadan ayrıldı. Teknik direktör Jorge Jesus, maç sonu takımı orta sahada alkışlatmak için topladı. Fakat seyirciler, yuhaladı. Jesus da taraftara tepki gösterince, Arda Güler hocasını soyunma odasına götürmeye çalıştı.

JESUS ÇILDIRDI, ARDA GÜLER SAKİNLEŞTİRDİ

Jesus, 3-3 biten maçın ardından tüm takımı orta sahada topladı. Tecrübeli teknik adam, burada öğrencilerine bir konuşma yaptıktan sonra tribünleri alkışlamalarını istedi. Oyuncular da böyle yaptı. Ancak stadı doldurup takıma büyük bir destek veren taraftarlar, alkışa yuhalayarak yanıt verdi. Jorge Jesus buna çok sinirlendi, tribünlere dönerek el-kol hareketleriyle tepki gösterdi. Bunun üzerine yuhalama ve ıslık sesleri daha da yükseldi. 18 yaşındaki Arda Güler hemen hocasının yanına gidip sakinleştirmeye çalıştıktan sonra tribünlere de eliyle 'Tamam' işareti yaptı.

Haberin Devamı

Jorge Jesustan Fenerbahçe taraftarına olay tepki Arda Güler sakinleştirdi...

GÜVENLİK GÜÇLERİ BARİKAT KURDU

Fenerbahçe taraftarının tepkisi, stadyum dışında da devam etti. Güvenlik güçleri, Ülker Stadı'nın çevresinde taraftarların oluşturduğu kalabalık nedeniyle güvenlik barikatı kurdu.

Jorge Jesustan Fenerbahçe taraftarına olay tepki Arda Güler sakinleştirdi...

'TARAFTARIN TEPKİSİNİ NORMAL KARŞILIYORUM'

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, karşılaşmanın ardından maç sonunda taraftarlar ile yaşanan gerginliğe ilişkin açıklamalarda bulundu, "Taraftarlarımızı da bizle gibi bu sonucu beklemiyordu. Özellikle rakibin 3-3 berabere kalarak puan kaybetmesinden sonra aldığımız sonuç bizi gerdi. Taraftarı da gerdi. Bizler profesyonel olarak tepki vermemeliyiz. Taraftarın tepki vermesini normal karşılıyorum. Hepimiz hayal kırıklığı yaşadık. Taraftarın tepkisini normal buluyorum. Sonuç hepimizi gerdi. Galip gelip mutlu olmayı beklerken rakip puan kaybettikten sonra berabere kaldık. Hepimiz çok üzüldük. Puan farkını 4'e indirebileceğimize herkes çok inanıyordu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ