MENÜ

Jorge Jesus'tan dikkat çeken Sevilla paylaşımı: 'İkinci şansımız...'

Perşembe akşamı oynanacak kritik UEFA Avrupa Ligi son 16 maçı öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, dikkat çeken bir Sevilla paylaşımı yaptı.

Jorge Jesus'tan dikkat çeken Sevilla paylaşımı: 'İkinci şansımız...'

Ligde haftayı BAY geçtiği için tamamen Sevilla ile oynayacağı Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçına kilitlenen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Haberin Devamı

SEVİLLA MAÇINDA OYNAMASI ZOR

LİNCOLN YETİŞMİYOR GÖZLER OOSTERWOLDE’DE

Brezilyalı oyuncu, Sevilla ile oynanan ilk maçta sakatlık yaşamıştı. Lincoln, 82. dakikada kenara gelmişti. 24 yaşındaki futbolcunun yapılan son kontrollerinde perşembe günkü mücadelede forma giyemeyeceği tespit edildi. Gözler Jayden Oosterwolde’ye çevrildi. Jesus, 6 milyon Euro’ya transfer edilen Hollandalı’yı şu ana kadar fazla tercih etmedi. Lincoln sakatlandığında da Samuel’i oyuna sokup, Ferdi’yi savunmanın soluna çekmişti. Oosterwolde, rövanşta ilk kez 11’de şans bulmak için idmanlarda sıkı bir şekilde çalışmaya kararlı.

Jorge Jesustan dikkat çeken Sevilla paylaşımı: İkinci şansımız...

 

KİNG KENDİNİ AFFETTİRECEK

Norveçli yıldız, ilk maçta kaçırdığı fırsatlarla büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Arkadaşlarının maç sonunda teselli ettiği King, rövanş için iddiallı. Tecrübeli hücum oyuncusu, JorgeJesus’un kendisine şans vermesi halinde Kadıköy’deki mücadelede kendisini affettirecek bir performans sergileyeceğine emin. Ancak Joshua King’in Sevilla rövanşına kulübede başlama ihtimali yüksek. Jesus, müthiş ikilisi Valencia&Batshuayi’yi ilk 11’desahaya sürebilir.

Haberin Devamı

 

SAVUNMAYA YOĞUN BASKI

Jorge Jesus, aynısını yapmak için merkezi 3’lemeyi planlıyor. Cespo ve Arao’nun yanına Miha Zajc’ın eklenmesi sürpriz olmaz. İlk mücadelede çok kötü bir performans sergileyen İrfan Can Kahveci’nin yerine ise Emre Mor ya da Arda Güler’in görev yapması bekleniyor. Jesus, öğrencilerinden, Sevilla’nın hata yapmaya meyilli savunmasına sürekli baskı yaparak oyun kurmalarına izin vermemelerini de istedi.

JESUS'TAN SEVİLLA PAYLAŞIMI

Resmi Instagram hesabından bir video paylaşan Portekizli teknik direktör, paylaşımın açıklama kısmına, "Sevilla'ya karşı ikinci maçta şansımız olduğuna inanıyoruz" ifadelerini yazdı.

İŞTE O PAYLAŞIM

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Jorge Jesus (@jorgejesus)'in paylaştığı bir gönderi

FENERBAHÇE, KADIKÖY'DE TUR ARAYACAK

Portekizli teknik adamın bu paylaşımına beğeni yağdı. 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında sarı-lacivertli ekip, 16 Mart Perşembe günü saat 20.45'te Kadıköy'de Sevilla'yı ağırlayacak.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ